14.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο ΠΑΣ Γιάννινα διαχωρίζει τη θέση του

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν η επόμενη ομάδα που πήρε σειρά στην... λίστα που δημιουργείται από χθες με σωματεία που διαχωρίζουν τη θέση τους από την πρόσφατη ανακοίνωση που υπέγραφαν παράγοντες τοπικών ενώσεων και εξέφραζαν συγκεκριμένη προτίμηση εν όψει των επερχόμενων εκλογών της ΕΟΚ. Η μεγάλη ομάδα της Ηπείρου πήρε ξακάθαρες αποφάσεις και μάλιστα με αρκετά σκληρό ύφος θεωρώντας ότι επιχειρήθηκε να χρησιμοποιηθεί σε παιχνίδι εντυπώσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της ΕΣΚΑΒΔΕ και τη στήριξη της στις εκλογές της ομοσπονδίας προς το πρόσωπο του κου Φασουλα.

Είναι εύκολα αντιληπτό φαντάζομαι ότι εμείς σαν ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχουμε καμία σχέση με τη συγκεκριμένη ανακοίνωση η οποία δεν προήλθε ύστερα από συνεννόηση μεταξύ μας αλλά ήταν μια καθαρή πρωτοβουλία του προέδρου κου Νικάκη και είναι προφανές ότι δεν την συνυπογράφουμε. 

Αισιοδοξούμε τέτοιες ανακοινώσεις να μην ξανά υπογράφονται από το θεσμοθετημένο όργανο της περιοχής που ουσιαστικά υποδηλώνει ότι καθορίζει  και τις τύχες των σωματείων αλλά από την ιδιωτική πεποίθηση του εκάστοτε  που ασχολείται με το χώρο του μπάσκετ.

Εμείς πάντως σαν ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχουμε καμία σχέση με τη συγκεκριμένη ανακοίνωση».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ