18.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Μίλωνας: «Προσωπικές απόψεις του πρόεδρου της ΕΣΚΑΝΑ»

Με επίσημη ανακοίνωση ο Μίλωνας διαχώρισε τη θέση του από την πρόσφατη ανακοίνωση  που υπέγραψε ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ Βαγγέλης Λυμπεράτος, σε σχέση με τις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ, εκφράζοντας την άποψη που έχουν ήδη δημοσιοποιήσει άλλα σωματεία, ότι οι προσωπικές απόψεις παραγόντων δεν απηχούν απαραίτητα τα σωματεία των ενώσεών τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με έκπληξη διαβάσαμε σε σχετική ανακοίνωση πως ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ κ. Λυμπεράτος προέβη σε στήριξη του υποψήφιου για την Προεδρία της ΕΟΚ, κ. Φασούλα. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί ξεκάθαρα προσωπική ενέργεια του Προέδρου της ΕΣΚΑΝΑ σε μια προσπάθεια να προκαταλάβει την πρόθεση των σωματείων, τη στιγμή που ούτε καν έχουν προκηρυχθεί οι εκλογές της ΕΟΚ.

Μάλιστα όχι μόνο δεν έχει γίνει καμία σχετική συζήτηση με τα σωματεία (τουλάχιστον ο Μίλωνας δεν έχει λάβει καμία σχετική πρόσκληση από τον Πρόεδρο της ΕΣΚΑΝΑ) αλλά ούτε καν διαβούλευση με το Δ.Σ. της ΕΣΚΑΝΑ. Ελπίζουμε η ενέργεια αυτή να αποτελεί εξαίρεση και ο δρόμος προς τις εκλογές να διακατέχεται από συνεννόηση, ανοιχτή διαβούλευση και ενότητα για το καλό του αθλήματος και μόνο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ