18.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο παπα-Χρήστος το ’βαλε και φέτος (vid+pics)

Στο κλειστό της Πυλαίας τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός, πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ, από τον πατέρα Χρήστο.

Την ευλογία του Θεού πήραν ο Κώστας Φλεβαράκης και οι παίκτες του, την Παρασκευή (27/09), μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης. Ο ιερέας Χρήστος Μήτσιος, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος τέλεσε τον αγιασμό και εν συνεχεία ευχήθηκε σε παίκτες και τεχνική ηγεσία: «Υγεία, μακριά από τραυματισμούς και με τη δουλειά σας να κάνετε υπερήφανο όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Και τα νέα παιδιά, αλλά και όλους αυτούς που έζησαν, όπως εγώ, τις μεγάλες στιγμές και γνωρίζουν τι έχει προσφέρει η ομάδα μπάσκετ σε όλο το σύλλογο του ΠΑΟΚ».

https://www.youtube.com/watch?v=0wYmgwzXohI&t=2s

Ο πατήρ Χρήστος άφησε για το τέλος το πατροπαράδοτο καλάθι, που πετυχαίνει κάθε χρόνο στο «PAOK Sports Arena». Φυσικά, πανηγυρίστηκε από όλους και ιδιαίτερα από τους ξένους παίκτες του ΠΑΟΚ. Φωτογραφίες από τον αγιασμό δημοσίευσε η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ, τις οποίες μπορείτε να δείτε κι εσείς παρακάτω…

Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει εκτός έδρας τη φετινή πορεία του στην Basket League. Την Κυριακή (29/09, 17.45) θα αντιμετωπίσει στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης τον Άρη, στο Αλεξάνδρειο.

 

Φωτό από ΚΑΕ ΠΑΟΚ/Megapress.gr.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ