23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να μετράει τις πληγές του

Η εβδομάδα χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις φτάνει στο τέλος της και από τη Δευτέρα ο ΠΑΟΚ θα μπει και πάλι σε ρυθμούς προετοιμασίας για τους επόμενους αγώνες του σε όλα τα «μέτωπα». Θα πρέπει ωστόσο να αρχίσει να μετράει και επιστροφές αφού οι απουσίες παραμένουν πολλές. Τέσσερις παίκτες βρίσκονται εκτός προγράμματος.

 


Σήμερα στους γνωστούς Γκρίφιν, Τζόουνς και Κάρτερ προστέθηκε ο Ανδρέας Χριστοδούλου. Ο 26χρονος γκαρντ τελικά αντιμετωπίζει μία θλάση πρώτου βαθμού στον δελτοειδή μυ στον αριστερό ώμο και ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας, με την προοπτική να μπει ξανά στις προπονήσεις από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

 


Όσο για τους υπόλοιπους; Ο Μάλκολμ Γκρίφιν δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι διαθέσιμος στο ματς Πρωταθλήματος του επόμενου Σαββάτου με τον Απόλλωνα στην Πάτρα, ενώ λογικά ο Μάρβιν Τζόουνς θα μπει από τις αρχές της εβδομάδας στην προετοιμασία μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

 


Ο ΠΑΟΚ παραμένει στην αγορά για ένα «4άρι» αφού θα χρειαστεί να καλύψει το κενό που δημιούργησε ο Τζος Κάρτερ. Για τον έμπειρο φόργουορντ δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα στη μέση του συντηρητικά ή με επέμβαση. Ακόμη κι αν συμβεί το πρώτο πάντως, θα μείνει σίγουρα εκτός δράσης για 2-3 μήνες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ