17.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η οριστική απώλεια του Τζος Κάρτερ φέρνει «4άρι» για τον ΠΑΟΚ

Πριν από μία εβδομάδα ο ΠΑΟΚ ήταν στην αγορά με ζητούμενο την αντικατάσταση του Ντέρεκ Ογκμπέιντε και την προσθήκη ενός σέντερ που θα μπορούσε να σταθεί πίσω από τον Μάρβιν Τζόουνς και υπό προϋποθέσεις δίπλα του σε ψηλά σχήματα. Τα δεδομένα όμως πλέον είναι διαφορετικά για τον Δικέφαλο.

 


Ο σοβαρός τραυματισμός του Τζος Κάρτερ που μπορεί να βάλει ακόμη και πρόωρο τέλος στην καριέρα του, αλλάζει το πλάνο και τη στόχευση του ΠΑΟΚ. Ο Άρης Λυκογιάννης πλέον αναζητάει έναν παίκτη στο «4» θεωρώντας ότι εκεί χρειάζεται βοήθεια η ομάδα του. Θέλει έναν παίκτη για να πλαισιώσει τον ΝτιΛέο αλλά και τον Γιάνκοβιτς παρότι ο δεύτερος παίζει και στο «3».

 


Θα ήθελε να τον έχει με την επανέναρξη των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ αφού η διακοπή δίνει μια ευκαιρία για τέτοιου είδους κινήσεις αλλά η αγορά δεν σου δίνει πάντα αυτό που θες, όταν το θες. Τα καθοριστικά τελευταία ματς των ομίλων του BCL και η επόμενη τριάδα αγώνων του Πρωταθλήματος με Απόλλωνα εκτός, Άρη εντός και Ιωνικό εκτός έδρας απαιτούν τη μεγαλύτερη δυνατή πληρότητα, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι σίγουρο στον ορίζοντα.

 


Όσο για τον Ογκμπέιντε; Βοήθησε ουσιαστικά στο ματς με τη Λάρισα από οποίο απουσίαζε ο Μάρβιν Τζόουνς αλλά φορτώθηκε γρήγορα με φάουλ και έμεινε σχετικά λίγο στο παρκέ. Η απώλεια του Κάρτερ λογικά θα του δώσει μία ακόμη ευκαιρία, αφού τα δεδομένα του ΠΑΟΚ δεν του επιτρέπουν δύο ακόμη προσθήκες, από τη στιγμή που υπήρξε ήδη αυτή του Βαγγέλη Μάντζαρη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ