17.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Παναθηναϊκός τη νίκη, ο Άρης τις εντυπώσεις

Ο Άρης ήταν πολύ μαχητικός απέναντι στον Παναθηναϊκό παρά τα πολλά προβλήματά του, όμως οι «πράσινοι» πήραν τη νίκη στη Θεσσαλονίκη με 88-81 σε εξ αναβολής αγώνα για την 18η αγωνιστική της Basket League.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο έφτασε στο 16-2 και παραμένει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ οι «κίτρινοι» με 5-13 συγκατοικούν στην τελευταία θέση με τον συμπολίτη ΠΑΟΚ. 

Παρά τις απουσίες που είχε το σύνολο του Σάββα Καμπερίδη εξαιτίας του τραυματισμού του Δημήτρη Φλιώνη και του απρόσμενου ταξιδιού του Κεν Μπράουν στις ΗΠΑ, ήταν πολύ ανταγωνιστικό και κοίταξε στα μάτια τους πρωταθλητές Ελλάδας οι οποίοι προβλημάτισαν, ενώ είδαν τον Ντεσόν Τόμας αλλά και τον Τζέικομπ Ουάιλι να αποχωρούν τραυματίας.

Το αρχικό 0-10 έδειξε ότι ο Παναθηναϊκός θα είχε εύκολο απόγευμα αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι έμειναν κοντά και προσπάθησαν για τη μεγάλη έκπληξη, με τον κόσμο τους να τους χειροκροτεί στο φινάλε, παρά την ήττα με 88-81.

ΔΙΔΥΜΟ: Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έμεινε για περίπου 34 λεπτά στο παρκέ λόγω της απουσίας του Ουέσλι Τζόνσον και ήταν ο κορυφαίος για τους νικητές με 21 πόντους και 6 ριμπάουντ. Εξαιρετικός και ο Τόμας με 19 πόντους σε σχεδόν 19 λεπτά συμμετοχής, αλλά χτύπησε στη μέση και δεν έπαιξε από τα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου κι έπειτα. Εντυπωσιακός ο Μίλαν Μιλόσεβιτς με 15 πόντους και 14 ριμπάουντ για τον Άρη, σπουδαίος και ο Λευτέρης Μποχωρίδης με 18 πόντους, 8 ασίστ και 5 ριμπάουντ. Πρώτος σκόρερ των ηττημένων όμως ο Ντραγκίσεβιτς με 19 πόντους.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Ο Άρης ήταν καλύτερος στα ριμπάουντ, στα δίποντα και στα τρίποντα, αλλά πλήρωσε την αστοχία του στις βολές, καθώς σούταρε με ποσοστό μικρότερο από 50% (9/19). Αν ήταν πιο προσεκτικός, ίσως να είχε φτάσει στη μεγάλη έκπληξη.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ