22.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ο Ο’ Νιλ είπε σωστά το όνομα του Γιάννη και ο Μπάρκλεϊ πληρώνει (pics)

Ο Σακίλ Ο’ Νιλ κατάφερε να προφέρει σωστά το ονοματεπώνυμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, παρά την αμφισβήτηση που είχε δεχθεί από τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ.

Μπορεί να απέτυχε να μιλήσει ελληνικά, αλλά τουλάχιστον πρόφερε σωστά τον 25άχρονο γκαρντ/φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς, που αναδείχθηκε κορυφαίος αμυντικός για τη σεζόν 2019-2020 στο ΝΒΑ. Έτσι, ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ θα κληθεί τώρα να δώσει 10.000 δολάρια, σε φιλανθρωπικό ίδρυμα, καθώς «έχασε» στo στοίχημα που είχαν βάλει οι δύο παλαίμαχοι παίκτες.

«Μιλάμε με τον καλύτερο αμυντικό της σεζόν, έπρεπε να δείξω σεβασμό», εξήγησε ο Σακίλ Ο’ Νιλ, για να τον πικάρει εν συνεχεία ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ: «Πρώτη φορά το λες σωστά».

Ο Έλληνας διεθνής, από την πλευρά του, πόζαρε με το τρόπαιο του κορυφαίου αμυντικού της σεζόν 2019-2020 με τα αδέρφια του, το συμπαίκτη του στα «ελάφια» Θανάση και τον Κώστα, που αγωνίζεται στους Λος Άντζελες Λέικερς. Αμφότεροι βρίσκονται στην Disney World του Ορλάντο, εν αντιθέσει με τη σύντροφό του Μαράια Ρίντλσπριγκερ και το γιο τους, Λίαμ, με τους οποίους «συνδέθηκε» μέσω βιντεοκλήσης.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ