16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε ρεκόρ 121 αγώνων

Για 30 λεπτά στο ΣΕΦ εξελισσόταν ένα ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός είχε περιοριστεί σε προβάδισμα ενός πόντου απέναντι στην Μπάγερν και όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Η πραγματικότητα αποδείχτηκε διαφορετική χάρη στο εντυπωσιακό 35-19 της τέταρτης περιόδου που επέτρεψε στους “ερυθρόλευκους” αφενός να φτάσουν με άνεση στην επικράτηση κι αφετέρου να σημειώσουν μία σπουδαία επίδοση.

 


Οι 35 πόντοι τους στην επίθεση δεν αποτελούν απλά ρεκόρ περιόδου αφού είχαν από 31 πόντους στην πρώτη περίοδο του ματς με τη Βαλένθια στο ΣΕΦ, στην τρίτη περίοδο του ματς με τη Μιλάνο στο ΣΕΦ και στην τρίτη περίοδο του ματς με τη Βαλένθια στην Ισπανία. Πρόκειται για την ισοφάριση της κορυφαίας επιθετικής επίδοσης μιας περιόδου του Ολυμπιακού στα χρόνια του νέου format της Ευρωλίγκας. Στους τελευταίους 121 αγώνες του ο Ολυμπιακός έφτασε μία ακόμη φορά στους 35 πόντους ενός δεκαλέπτου και πάλι απέναντι στη Ζαλγκίρις. Ήταν στο τέταρτο παιχνίδι των πλέι οφ του 2018 στο Κάουνας.

 


ΟΙ ΤΟΡ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΑΝΑ ΣΕΖΟΝ

 

 

Το +16 της τέταρτης περιόδου (35-19) συνιστά ρεκόρ περιόδου για τον Ολυμπιακό αφού η προηγούμενη καλύτερη επίδοση του ήταν το +15 της δεύτερης περιόδου του εντός έδρας παιχνιδιού με τη Βαλένθια (23-8) και της τρίτης περιόδου του εντός έδρας παιχνιδιού με τη Μιλάνο (31-16).

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ