21.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Ντε Κολό έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία στο ΟΑΚΑ (pic)

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η οικογένεια Ντε Κολό, καθώς σύζυγος του Νάντο, Βέρο Κόμπαν, έφερε στον κόσμο το τρίτο παιδί τους.

Πρόκειται για ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο -όπως αποκάλυψε ο 33χρονος γκαρντ- θα πάρει το όνομα Έλενα. Μετά τη Λόλα και την Αλίθια, ο Γάλλος και η Ισπανίδα πρώην μπασκετμπολίστρια είδαν την οικογένειά τους να μεγαλώνει κι αυτός ήταν ο λόγος που ο παίκτης απουσίαζε από το ματς της Φενέρμπαχτσε με την Γκαζιαντέπ, για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Ωστόσο, δεν τίθεται θέμα απουσίας του από τον επόμενο αγώνα του συγκροτήματος της Κωνσταντινούπολης, που είναι απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (22/10, 21.00).

Ο Νάντο Ντε Κολό μοιράστηκε τη χαρά του για τη γέννηση της τρίτης κόρης του με τους ακολούθους του στο Instagram, ενημερώνοντας παράλληλα πως τόσο το μωρό όσο και η σύζυγός του χαίρουν άκρας υγείας…

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??? Günaydın ELENA ??? It was a long sunday... but my wife did an amazing job and our daughter was born this morning on October 19th, 2020 at 1:26am ? Both of them are going great and healthy #Family1st @verocomap ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nando De Colo (@nandodecolo) στις

Οι άλλες δύο κόρες του Νάντο Ντε Κολό:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

6️⃣?????‍♀️? #Family1st #DoğumGününKutluOlsun #Lola

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nando De Colo (@nandodecolo) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ