24.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Ντατόμε κοιτάει μόνο το παρόν

Ο Λουίτζι Ντατόμε δεν θέλησε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση για το μέλλον του, με το συμβόλαιό του με τη Φενέρμπαχτσε να ανανεώνεται πέρυσι για 1+1 χρόνο.

Ο 32άχρονος φόργουορντ βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη από το 2015, ενώ έχει να παίξει στην Ιταλία από το 2013 και τη Βίρτους Ρόμα, πριν δηλαδή φύγει για το ΝΒΑ. Οι πληροφορίες από τη γείτονα χώρα τον θέλουν να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Αρμάνι Μιλάνο, ωστόσο ο ίδιος δήλωσε το αυτονόητο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα ilgiornale.it: «Έχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε. Ας τελειώσει πρώτα η σεζόν και μετά θα δούμε».

Σε ερώτηση για τη σχέση του με τον προπονητή της «Φενέρ», Ζέλικο Ομπράντοβιτς, επανέλαβε πως είναι σαν τον Μάικλ Τζόρνταν για τους παίκτες του: «Είναι ξεχωριστός άνθρωπος, πάντα ειλικρινής με τους παίκτες. Είναι ο δικός μας Μάικλ Τζόρνταν. Μπορείς να δεχθείς πράγματα από αυτόν που δεν θα δεχόσουν από άλλον».

Ρωτήθηκε και για την Εθνική Ιταλίας, η οποία θα διεκδικήσει το επόμενο καλοκαίρι μέσω Προολυμπιακού Τουρνουά την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. «Αν με θέλουν ακόμα, θα πάω χωρίς αμφιβολία. Ένα μετάλλιο με την εθνική ομάδα παραμένει το μεγάλο μου όνειρο», ξεκαθάρισε ο Ιταλός διεθνής.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ