16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ντατόμε: «Ο Ομπράντοβιτς είναι ο δικός μας Μάικλ Τζόρνταν»

Μέλι έσταξε ο Τζίτζι Ντατόμε για τον προπονητή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, εξισώνοντάς τον με τον Μάικλ Τζόρνταν σε επίπεδο προσωπικότητας, λόγω των υψηλών απαιτήσεων και των "γκαζιών" που μπορεί να βάζει ο Σέρβος τεχνικός τους παίκτες του (όπως παραδείγματος χάρη το περιβόητο φ@κ γιου Τζίτζι Ντατόμε που είχε ακουστεί σε ένα φετινό time out).

Για την ακρίβεια, μιλώντας στο "Meet the best" ανέφερε: «Είναι ωραίο να με κοουτσάρει. Καλύτερα να το πω, είναι πολύ δύσκολο αλλά πολύ όμορφο. Πάντα ειλικρινής με τους παίκτες τους. Είναι ο δικός μας Μάικλ Τζόρνταν. Ξέρω ότι θα ακουστεί υπερβολικό, αλλά έχει ανεξάντλητο πάθος και ο είναι ο ηγέτης της ομάδας και σαν παίκτης μπορείς να δεχθείς πράγματα που δεν θα μπορούσες από άλλους προπονητές. Έχουμε περάσει 5 υπέροχα χρόνια ».

Για τη Φενέρ και το μέλλον του: «Αν άκουγα τις φήμες θα ανησυχούσα. Προχωράω βήμα βήμα. Η σεζόν δεν έχει τελειώσει. Είναι περίπλοκη όμως έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο πως χειρίζεται την κατάσταση η Euroleague σχετικά με το αν θα συνεχιστεί η σεζόν. Θα συζητήσω με την ομάδα στο τέλος της σεζόν. Αν μείνω για πάντα στην Κωνσταντινούπολη, θα είμαι ευτυχισμένος. Θα δούμε τι θα γίνει, αν παίξω σε άλλη ομάδα. Θα κοιτάξω να είμαι ευτυχισμένος όπου παίξω, όντας δίπλα σε ποιοτικά άτομα».

Για την Εθνική Ιταλίας: «Η Εθνική Ιταλίας χρειάζεται ανανέωση. Χαίρομαι πολύ που διετέλεσα αρχηγός της, αλλά παράλληλα λυπάμαι που δεν καταφέραμε κάτι σπουδαίο μαζί».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ