26.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Ο Νοβίτσκι θα δει Γιάννη κι όχι μόνο (vids)

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι ετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019, το οποίο θα λάβει χώρα στην Κίνα από τις 31 Αυγούστου έως τις 15 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή και της Εθνικής Ελλάδας.

Ο 40χρονος φόργουορντ κρέμασε τη φανέλα του, αλλά θα βρίσκεται στην ασιατική χώρα, ως επίσημος πρεσβευτής της διοργάνωσης. Στο προωθητικό βίντεο για τη διοργάνωση ο παλαίμαχος Γερμανός ξεχωρίζει πέντε παίκτες, από ολόκληρο τον κόσμο, που αξίζει να παρακολουθήσουμε. Ανάμεσά τους και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, από την Ευρώπη, μαζί με το Σέρβο Νίκολα Κάλινιτς. Από την αμερικανική ήπειρο ξεχώρισε τον Αργεντινό Λουίς Σκόλα, από τη ζώνη Ασίας-Ωκεανίας το Γιαπωνέζο Ρούι Χατσιμούρα και από την Αφρική τον Γκόργκι Ντιενγκ.

https://www.youtube.com/watch?v=oFVaokXgZg0

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι αγωνίστηκε, στην καριέρα του, σε εφτά Ευρωμπάσκετ, σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα και μία φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Πεκίνο το 2008, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ 2005 και το χάλκινο στο Μουντομπάσκετ 2002. Δείτε, στο βίντεο που ακολουθεί, μερικές από τις καλύτερες στιγμές του φορώντας τη φανέλα με το εθνόσημο…

https://www.youtube.com/watch?v=Th-o5nAgoH8



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ