15.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Μπράουν το «επεισόδιο» και η «οικογένεια» των Σέλτικς

Οι Μπόστον Σέλτικς όχι μόνο δεν τα παράτησαν μετά το 0-2 από τους Μαϊάμι Χιτ, αλλά ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι στον τρίτο τελικό της ανατολικής περιφέρειας και νίκησαν «καθαρά» με 117-106, μπαίνοντας ξανά στο κόλπο.

Ένας από τους παίκτες οι οποίοι βγήκαν μπροστά ήταν και ο Τζέιλεν Μπράουν ο οποίος έκανε την καλύτερή του εμφάνιση.

Μάλιστα ο γκαρντ/φόργουορντ της ομάδας του Μπραντ Στίβενς φάνηκε να ήταν πρωταγωνιστής στο επεισόδιο με το Μάρκους Σμαρτ, μετά τον δεύτερο αγώνα και την ήττα από την ομάδα της Φλόριντα...

Βέβαια κανείς δεν γνωρίζει τι είδους «επεισόδιο» ήταν αυτό, επειδή ακούστηκαν φωνές από τα αποδυτήρια των Σέλτικς. Άλλωστε να ανεβαίνουν οι τόνοι είναι συχνό φαινόμενο στις περισσότερες ομάδες μπάσκετ του πλανήτη, ειδικά όταν υπάρχουν ανεβασμένοι παλμοί μετά το τέλος ενός παιχνιδιού.

Όπως και να έχει η κατάσταση ο Μπράουν με δηλώσεις του μετά τη νίκη των Σέλτικς τόνισε ότι η ομάδα του είναι «οικογένεια», κάτι που πάντως φάνηκε και στο παρκέ.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

«Υπάρχουν κάποιοι εξαιρετικοί τύποι στα αποδυτήρια. Πολύ συναίσθημα, πολύ πάθος, αλλά είμαστε οικογένεια και είμαστε εδώ ο ένας για τον άλλον στο τέλος της ημέρας. Δείξαμε ότι όταν βγήκαμε έξω μαζί, κρατήσαμε την θέλησή μας ψηλά και επιμείναμε να κερδίσουμε. Χαίρομαι που είμαι μέλος αυτής της ομάδας, αυτού του οργανισμού και είμαι περήφανος που ανταποκριθήκαμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ