19 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ντέιβιντ Μπλατ: «Αγαπάω και θαυμάζω τον Ζήση»! (vid)

Ο Νίκος Ζήσης βρίσκεται μπροστά στο... μεγάλο σταυροδρόμι της καριέρας του, με τον 37χρονο αθλητή, να έχει παίξει πιθανώς το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του, με τη φανέλα της  ΑΕΚ. Το τελευταίο διάστημα, προσωπικότητες από τον χώρο του μπάσκετ τον συγχαίρουν για μία τεράστια σταδιοδρομία στα παρκέ και το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη λίστα, είναι αυτό του Ντέιβιντ Μπλατ!

Ο Αμερικανοισραηλινός προπονητής, o oποίος συνυπήρξε με τον Έλληνα αθλητή για δύο χρόνια, στην Ιταλική Μπενετόν Τρεβίζο, από το 2005 μέχρι το 2007, αποθέωσε με μήνυμά του στην Ισραηλινή "Walla" τον Ζήση αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Το είπα εδώ και πολλά χρόνια, θα το πω ξανά. Ήλπιζα πάντα ότι ο γιος μου θα γίνει ένας άνθρωπος όπως είναι και συνεχίζει να είναι ο Νίκος! Τον αγαπάω και τον θαυμάζω. Εδώ και 20 χρόνια φέρνει μπασκετική διάνοια, ικανότητα, χαρακτήρα και τον σωστό τρόπο του παιχνιδιού. Είναι ένας άνθρωπος, ένας παίκτης, μία προσωπικότητα που δεν συγκρίνεται με κανέναν. Είχα την τιμή να δουλέψω μαζί του και ελπίζω να ευχαριστηθεί το επόμενο βήμα της καριέρας του στο μπάσκετ"

Μία ημέρα νωρίτερα, και ο γιός του Ντέιβιντ Μπλατ, Ταμίρ, αναφέρθηκε στον Ζήση, λέγοντας χαρακτηριστικά «Φίλε μου, Νίκο. Συγχαρητήρια για την απίστευτη καριέρα σου. Ήσουν το πρότυπό μου από πολύ μικρή ηλικία. Εύχομαι σε σένα και την οικογένειά σου υγεία και ευτυχία».

Ο Νίκος Ζήσης λίγη ώρα αργότερα απάντησε στο μήνυμα του Μπλατ μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, με το μήνυμα "Μεγάλη μου τιμή, κόουτς!".

Δείτε το μήνυμα του Ντέιβιντ Μπλατ αλλά και την απάντηση του Νίκου Ζήση:

https://twitter.com/nik683/status/1404788226242629635



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ