18.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο Μπαρνιάνι δηλώνει όλα τα άλλα… εκτός από αθλητής! (pic)

Μια βόλτα στο λογαριασμό Instagram του Αντρέα Μπαρνιάνι μας πείθει... ότι δε θα ήθελε να θυμάται την καριέρα του ως μπασκετμπολίστας, αν και κάποτε ήταν το νούμερο 1 του draft στο ΝΒΑ.

Απόλυτη απογοήτευση. Αυτή θα μπορούσε να είναι η φράση, που θα συνοδεύει για πάντα την καριέρα του Αντρέα Μπαρνιάνι ως μπασκετμπολίστα. Ο Ιταλός ξεκίνησε ως νούμερο 1  του draft από τους Τορόντο Ράπτορς του 2006 και μπορεί να έμεινε για 10 χρόνια, αλλά από τους Αμερικανούς θα μνημονεύεται άξια ως ένα εκ των χειρότερων παικτών, που πήραν ποτέ αυτή τη θέση.

Ο ίδιος τελείωσε την καριέρα του το 2017 στην Μπασκόνια και από τότε κάνει οτιδήποτε άλλο... εκτός από το να ασχολείται με το μπάσκετ. Περιγράφοντας τον εαυτό του, μάλιστα, δεν αναφέρει πουθενά, ότι υπήρξε αθλητής, δείγμα του ότι κι αυτός δε θα ήθελε να το θυμάται.

Στο λογαριασμό του στο Instagram δηλώνει τα πάντα... εκτός από έστω πρώην μπασκετμπολίστας! Κατά τα άλλα, μας λέει πως είναι DJ, influencer, μπλόγκερ, σύμβουλος lifestyle, mental coach, ειδικός στις δημόσιες σχέσεις, παραγωγός ταινιών, μοντέλο, οδηγός ελικοπτέρου, ασκούμενος αστροναύτης και... χαζομπαμπάς.

Αντρέα, οι δημόσιες σχέσεις μάλλον είναι το καλύτερό σου...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ