13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Μοράντ, ο Αντετοκούνμπο και η Α2 (vids)

O Τζα Μοράντ κυριαρχεί στο ημερήσιο Top 10 του ΝΒΑ, με τρεις παρουσίες, η μία εκ των οποίων βρίσκεται στην κορυφή.

Δεν λείπει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, για θεαματικό κόψιμό του στον Αρ Τζέι Μπάρετ, ενώ τις υπόλοιπες θέσεις στο βίντεο με τις δέκα καλύτερες φάσεις από τους αγώνες που διεξήχθησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης (15/01) στην άλλη άκρη του Ατλαντικού καταλαμβάνουν οι Ντι Άντρε Μπέμπρι, Ίβιτσα Ζούμπατς, Κόλιν Σέξτον, Καμ Ρέντις, Καουάι Λέοναρντ και Εμάνουελ Μιούντεϊ.

https://www.youtube.com/watch?v=uPz9x4zNP4o

Ο 25άχρονος γκαρντ/φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς αναφέρθηκε και σε ένα φάουλ που δέχθηκε σε προσπάθειά του για τρίποντο, ενθυμούμενος την παρουσία του προ ετών στην Α2 με το Φιλαθλητικό. «Είναι ωραία αίσθηση. Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει στο ΝΒΑ. Συνέβη στην Ελλάδα πριν από επτά χρόνια, κόντρα στην Κηφισιά. Μου έφτιαξε την ημέρα. Σίγουρα, όμως, δεν το έχω ενσωματώσει πλήρως στο παιχνίδι μου ακόμα. Ας παραμείνουμε ταπεινοί εδώ», παραδέχθηκε.

https://www.youtube.com/watch?v=clUDAUc5k0s

Για την άνετη νίκη τους επί των Νιου Γιορκ Νικς, στο «Fiserv Forum», συμπλήρωσε: «Σίγουρα, το παιχνίδι μάς δίνει αυτοπεποίθηση, αλλά είναι και η ευκαιρία για μερικούς από τους βασικούς που αγωνίζονται πολλά λεπτά να ξεκουραστούν, να προσέξουν το σώμα τους και να ετοιμαστούν για το επόμενο ματς. Εγώ προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου. Να παίζω δυνατά, να δημιουργώ ευκαιρίες για εμένα και τους συμπαίκτες μου. Όταν το σκεπτικό σου είναι να φθάσεις τη διαφορά στους 20, τους 30 ή τους 40 πόντους, τότε είναι που χάνεις τη διαφορά. Πρέπει απλώς να συνεχίσεις να κάνεις τη δουλειά σου κι όταν κοιτάξεις το ταμπλό, τότε θα δεις ότι είσαι μπροστά με 30π. Τότε θα μπορείς να πεις ότι έκανες τη δουλειά σου και μπορείς να καθίσεις και να ξεκουραστείς».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ