24 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο «μαραθώνιος» των 300 αγώνων του BCL με αριθμούς (infographics)

Το 2ο Basketball Champions League πέρασε στην ιστορία αφήνοντας τη γενικότερη αίσθηση ότι έκανε μεγάλα βήματα στην εξέλιξη του με ανταγωνιστικές ομάδες, εξαιρετικά ενδιαφέροντα παιχνίδια και βέβαια ένα final four που έγραψε ιστορία.

 

19 Σεπτεμβρίου – 6 Μαίου, ένας “μαραθώνιος” 300 αγώνων ολοκληρώθηκε στο ΟΑΚΑ, ένας αγώνας αντοχής που άρχισε με τις τρεις προκριματικές φάσεις και έφτασε στην κορύφωση του στο final four.

 

Το basketa.gr που κατέγραψε την πορεία της φετινής διοργάνωσης βήμα-βήμα, μέσα από όλες τις πτυχές της, συγκέντρωσε και παρουσιάζει σήμερα τους συνολικούς αριθμούς της, ως στατιστικό επίλογο για το έργο που παίχτηκε τους τελευταίους οχτώ μήνες.

 

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 300 παιχνίδια συμπεριλαμβανομένων κι εκείνων των τριών προκριματικών φάσεων της διοργάνωσης και σε αυτούς σημειώθηκαν 46.527 πόντοι. Όπως φαίνεται παρακάτω οι ομάδες όσο προχωρούσε η σεζόν, όχι μόνο δεν έριχναν την επιθετική τους παραγωγικότητα αλλά την αύξαναν, παρά την αύξηση της κρισιμότητας των αγώνων αλλά και του βαθμού δυσκολίας τους...

 

Αναλυτικά όσα άφησαν οι 300 αγώνες του BCL σε αριθμούς…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Photo Credits: Eurokinissi / BCL



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ