23.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Μάντζαρης «έγραψε» ρεκόρ καριέρας σε 20′

Στη «βροχή» των ασίστ κόντρα στη Ναντέρ, ο μεγαλύτερος... βροχοποιός ήταν ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Αρκούσαν 20:13' για να φτάσει σε μία επίδοση που ξεπέρασε κάθε άλλη από τη μακρά, επαγγελματική διαδρομή του.

 


Ο διεθνής γκαρντ μοίρασε 11 ασίστ, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ καριέρας σε όλες τις διοργανώσεις! Το προηγούμενο ήταν οι 10 ασίστ που είχε στη 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της σεζόν 2015-16 ως παίκτης του Ολυμπιακού σε ένα ματς στο Λαύριο.

 


Η κορυφαία επίδοση του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ήταν εκείνη του ματς του Ολυμπιακού με τη Μάλαγα στην Ισπανία, για την Ευρωλίγκα της σεζόν 2013-14, όταν είχε μοιράσει εννιά ασίστ.

 


Οι 28 ασίστ που καταγράφηκαν στη στατιστική του Προμηθέα σήμερα, αποτελούν την κορυφαία επίδοση του στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του Eurocup, όχι όμως και την κορυφαία της μικρής έστω, ιστορικής διαδρομής του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η ομάδα της Πάτρας είχε 19 ασίστ την περασμένη εβδομάδα στην Τουρκία κόντρα στην Μπούρσασπορ όμως ιστορικό ρεκόρ παραμένει γι' αυτήν η επίδοση των 29 ασίστ που είχε στο ΤΟΡ16 της περσινής διοργάνωσης του Eurocup κόντρα στην Όλντενμπουργκ στη Γερμανία.

 


O Προμηθέας ισοφάρισε την κορυφαία, εντός έδρας επίδοση του σε ασίστ για ευρωπαϊκό παιχνίδι αφού είχε 28 είχε στο ματς της κανονικής περιόδου της σεζόν 2018-19 στο BCL απέναντι στην Μπαϊρόιτ.

 


Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ