21.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Λούντζης «έλαμψε» με ρεκόρ καριέρας

Ήταν αυτός που άλλαξε τη ροή του αγώνα όταν ξέφυγε η ΑΕΚ, οδήγησε τον Προμηθέα στη γρήγορη επιστροφή και της έδωσε πολύτιμες ανάσες στη συνέχεια. Στο επίσημο ντεμπούτο του με τον Προμηθέα ο Μιχάλης Λούντζης έδειξε ότι υγιής μπορεί να πετύχει πολλά. Το συνδύασε μάλιστα με την κορυφαία επίδοση της καριέρας του στο σκοράρισμα.

 


Απέναντι στην ΑΕΚ στον ημιτελικό του 1ου Super Cup, ο Λούντζης σημείωσε 21 πόντους επίδοση που δεν έχει φτάσει ξανά στην επαγγελματική διαδρομή του αφού...

 


*Είχε 19 πόντους στη 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος 2017-18 ως παίκτης των Τρικάλων και απέναντι στη νυν ομάδα του, τον Προμηθέα.

 


*Στο Κύπελλο δεν ξεπέρασε τους εννιά πόντους, επίδοση που είχε ως παίκτης του Λαυρίου στο εκτός έδρας ματς της φάσης των «16» της περιόδου 2018-19 και κόντρα στον Κολοσσό.

 


*Ακόμη όμως και στις συνολικά 79 εμφανίσεις του με όλες τις Εθνικές ομάδες, δεν έφτασε σε επίδοση καλύτερη της σημερινής. Ρεκόρ καριέρας του με το εθνόσημο είναι οι 19 πόντοι που είχε δύο φορές στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων του 2016 απέναντι στη Σερβία και τη Φινλανδία αλλά και την ίδια χρονιά, επίσης με την Εθνική Εφήβων, σε διεθνές τουρνουά απέναντι στην Εθνική των ΗΠΑ.

 


Αν «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται», τότε η φετινή σεζόν θα είναι πραγματικά καλή για έναν παίκτη που είναι μόλις στα 22 του χρόνια...

 


Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ