18.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ο Λοβ και το ασυνήθιστο επίτευγμά του (vids+pics)

Έξι διαδοχικά παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα και με τρεις διαφορετικές ομάδες κατάφερε να παίξει ο Ζερμέιν Λοβ, επίτευγμα -αν μη τι άλλο- ασυνήθιστο.

Ο 31χρονος γκαρντ αγωνίστηκε αρχικά στο Χολαργό, από τον οποίο αποχώρησε για την Ιταλία και τη Βερόνα. Το τελευταίο παιχνίδι του ήταν ο τρίτος προημιτελικός των πλέι οφ του 2019, με τους «κυανόλευκους» να τίθενται αντιμέτωποι με την ΑΕΚ. Επέστρεψε για τον Κολοσσό Ρόδου τον Ιανουάριο του 2020 κι έπαιξε σε τρεις αναμετρήσεις στην περσινή Basket League, αλλά εν τέλει έκλεισε τη χρονιά στο Ισραήλ και τη Χάποελ Χολόν. Το καλοκαίρι μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο έκανε το ντεμπούτο του απέναντι στον Ηρακλή, στο Ιβανώφειο, την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Αμερικανός σε 25 παιχνίδια κανονικής περιόδου με το Χολαργό είχε κατά μέσο όρο 10,9π., 2,6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1,3 κλεψίματα σε 24.3’.

Στους τέσσερις αγώνες με τους «θαλασσί» είχε μ.ό. 16,8π., 3 ριμπάουντ, 2,8 ασίστ και 1 κλέψιμο, ενώ στο μοναδικό ματς του με τους Θεσσαλονικείς είχε 16π., τρία ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ κι ένα κόψιμο σε 26.10’. Στα πλέι οφ της Basket League έχει συμμετάσχει μόνο με το Χολαργό και σε τρία παιχνίδια είχε μ.ό. 12,7π., 3 ριμπάουντ, 2,7 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 27.3’.

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται την Κυριακή (07/11, 19.30) στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, για την 3η αγωνιστική της Basket League. Στην πρεμιέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα έχασε εκτός έδρας από τον Ηρακλή, ενώ έχει δώσει φέτος κι ένα ματς για το Κύπελλο Ελλάδας, κερδίζοντας τη Λάρισα στο κλειστό της Πυλαίας.

https://www.youtube.com/watch?v=y2hpejhCY4w

https://www.youtube.com/watch?v=CzM3yRamTLI



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ