17.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο Κοκόσκοφ κάλεσε Ραντίσεβιτς

Το όνομα του Νίκολα Ραντίσεβιτς του Προμηθέα Πάτρας ξεχωρίζει ανάμεσα στη λίστα με τους 20 παίκτες που βρίσκονται στην προεπιλογή του Ιγκόρ Κοκόσκοφ για να αντιπροσωπεύσουν την Εθνική Σερβίας στα παράθυρα του Νοεμβρίου για τα προκριματικά του EuroBasket. 

Ακόμα, στις κλήσεις συμπεριλαμβάνονται και τρεις παίκτες που βρίσκονται στην Euroleague. Ο λόγος για τους Μπορίσα Σίμανιτς, Μάρκο Σιμόνοβιτς και Αλέξα Ραντάνοφ, οι οποίοι αγωνίζονται στον Ερυθρό Αστέρα. Εξαιρετικά αμφίβολο είναι αν θα δούμε κάποιον εξ'αυτών στα προσεχή παιχνίδια, αφού όπως είναι γνωστό η Euroleague δεν διακόπτει τη δραστηριότητά της όταν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδας. 

Τα παιχνίδια που θα δώσει η Σερβία είναι προγραμματισμένα για τις 27 Νοεμβρίου με την Ελβετία και τις 30 Νοεμβρίου με την Φινλανδία, αμφότερα επί Φινλανδικού εδάφους. Στο πρώτο παιχνίδι ο Κοκόσκοφ δύσκολα θα κάτσει στον πάγκο της Σερβίας, αφού την ίδια η ημέρα η Φενέρμπαχτσε θα αγωνίζεται απέναντι στη Βαλένθια, οπότε κάποιος από το προπονητίκο επιτελείο θα πρέπει να τον αναπληρώσει (κατά πάσα πιθναότητα και στο δεύτερο).

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο 48χρονος τεχνικός θα είναι αυτός που θα καθοδηγήσει την εθνική ομάδα της χώρας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το καλοκαίρι. 

Αναλυτικά οι κλήσεις: Αβράμοβιτς (Εστουδιάντες), Ραντίσεβιτς (Προμηθέας), Άντουσιτς (Μπουρζ), Κράβιτς (Μπούργος), Ποτ (Ιγκοκέα), Ίλιτς (Ιγκοκέα), Γέρεμιτς (Μόρναρ), Άπιτς (Μπουντούτσνοτσ), Πετρούσεφ (Μέγκα), Μομίροφ (Μέγκα), Νόβακ (Μέγκα), Ραντάνοφ (Ερυθρός Αστέρας), Σιμόνοβιτς (Ερυθρός Αστέρας), Σίμανιτς (Ερυθρός Αστέρας), Ζάγκορατς (Παρτιζάν), Ντάνγκουμπιτς (Παρτιζάν), Τριφούνοβιτς (Παρτιζάν), Ρέμπιτς (Μονακό), Πένο (Ράστα Βέχτα), Ντόρντεβιτς (FMP)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ