21.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Κιούμπαν δίπλα στον Ντελόντε Γουέστ

Η εικόνα του Ντελόντε Ουέστ ανησύχησε για μία ακόμη φορά τους ανθρώπους του μπάσκετ και ειδικότερα του ΝΒΑ. Αυτή τη φορά εθεάθη στο Ντάλας, στο οποίο επέστρεψε και πάλι όμως σε πολύ κακή κατάσταση. Περαστικοί τον είδαν να κρατά μια πινακίδα, ζητώντας χρήματα και φαγητά. Ο Μαρκ Κιούμπαν έσπευσε κοντά του, αποφασισμένος να τον βοηθήσει.

Ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς πήγε με δικό του αυτοκίνητο, βρήκε τον Ουέστ σε ένα πρακτορείο καυσίμων και είναι διατεθειμένος να τον βοηθήσει για δεύτερη φορά. Ο πρώην παίκτης (και) των Μάβερικς έχει διαγνωστεί με διπολική διαταραχή. Βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει τον δείχνουν να περιπλανάται ρακένδυτος στους δρόμους, ενώ σε ένα από αυτά φαίνεται και να τον χτυπά κάποιος, ενώ είναι πεσμένος στο οδόστρωμα.

Ο Κιούμπαν είχε προσφερθεί να πληρώσει προκειμένου να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης, καθώς πλέον παλεύει και με τον εθισμό του στα ναρκωτικά. Το ίδιο θα κάνει και τώρα με τη στήριξη της οικογένειάς του και φίλων του παίκτη. Όλοι δείχνουν αποφασισμένοι πλέον να τον βοηθήσουν ως τη γραμμή τερματισμού. Είναι ένας παίκτης που έχει γράψει την δική του ιστορία στο ΝΒΑ με συμμετοχή σε 490 αγώνες από το 2004 ως και το 2012. Οι Μάβερικς ήταν η τελευταία του ομάδα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ