22.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ο Καραμάνος είχε… έτοιμο τον Φραγκιά

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ με πρωταγωνιστές τους ανθρώπους που αναλαμβάνουν το μάνατζμεντ της ομάδας. Ο Γιώργος Καραμάνος φέρεται να έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον Βασίλη Φραγκιά προκειμένου να καλύψει τη θέση του προπονητή. Οι πληροφορίες, τις οποίες δεν επιβεβαιώνει ακόμη η ΚΑΕ, αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές κατέληξαν μάλιστα σε συμφωνία για διετή συνεργασία.

 


Όσο για τον Ηλία Παπαθεοδώρου; Ο 44χρονος τεχνικός ταξιδεύει αυτή τη στιγμή από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα προκειμένου να υπογράψει στην ΑΕΚ. Ο Παπαθεοδώρου συναντήθηκε με τον κ.Καραμάνο και τους συνεργάτες του... συμπτωματικά πριν από λίγη ώρα στο “παλατάκι” αφού ήταν στο γήπεδο του ΠΑΟΚ την ώρα που βρέθηκαν εκεί οι άνθρωποι που αναλαμβάνουν το μάνατζμεντ της ομάδας -σ.σ. συνεχίζουν να είναι εκεί.

 

 

Οι δύο πλευρές δεν μπήκαν επί της ουσίας σε διαδικασία συζητήσεων αφού ο κ.Καραμάνος αρκέστηκε να πει στον Παπαθεοδώρου πως ο σχεδιασμός θα γίνει με λογική μειωμένου μπάτζετ. Δεν ζήτησε να μάθει τις απαιτήσεις του, ούτε τις ανάγκες που θα είχε σε οικονομικό επίπεδο για να εξυπηρετήσει ένα πλάνο με τον ίδιο παρόντα, κάτι που δείχνει πως οι άνθρωποι που μπαίνουν πια στην ΚΑΕ, είχαν πάρει τις αποφάσεις τους κάτι που αποδεικνύεται και από την υπόθεση Φραγκιά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ