28.5 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ο Καλαϊτζάκης «γκρέμισε» τη Μπανταλόνα (pic+vids)

Ελληνας... λαμπρός την οδηγεί τη Λιετκαμπέλις, που πέτυχε πολύ μεγάλη νίκη για τον πρώτο όμιλο του Eurocup. Το εντός έδρας 87-77 επί της Μπανταλόνα έριξε τους Ισπανούς από την κορυφή, τους έφερε στο 4-2 και φυσικά το βασικό για την ομάδα από τη Λιθουανία ήταν ότι αυτή έφτασε στο 3-3 και παίζει γερά για την πρόκριση.

Ο νεαρός Ελληνας διεθνής πρόσθεσε άλλη μια πληθωρική εμφάνιση στο ενεργητικό του, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 16 πόντους, ήταν και πρώτος ριμπάουντερ με  6 ενώ είχε και μία ασίστ και ένα κλέψιμο σε 26 λεπτά συμμετοχής.

Στο Κουμπάν έγινε μεγάλο ματς με συναρπαστική εξέλιξη και μια τρομερή ανατροπή από την Λόκο που έπεσε από... την Ακρόπολη και βρέθηκε νικήτρια με 97-95 επί της Τρέντο. Οι Ρώσοι έφτασαν στο 5-1 και οι Ιταλοί έμειναν στο 1-5 και... εμβρόντητοι από τον τρόπο που έχασαν ένα δικό τους ματς. Το προβάδισμα της Τρέντο ήταν διαρκές και διψήφιο, με τέτοιο μπήκαν οι δύο ομάδες και στο τελευταίο πεντάλεπτο, 78-88 όμως το τρομερό δίδυμο της Λοκο, Μότλεϊ με 33 πόντους και 11 ριμπάουντ και ΜακΚόλουμ με 28 πόντους γύρισαν το ματς και έφεραν την ολική ανατροπή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ