19.8 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Ιωνικός βλέπει “φως” στο βάθος του τούνελ

Οι αποχωρήσεις διαδέχονται η μία την άλλη στην asket League, με το Ρέθυμνο να έχει κάνει την επίσημη αρχή, τον Ηφαιστο να είναι έτοιμος να ακολουθήσει, την ώρα που αναμένεται και η εκδήλωση αδυναμίας από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων, όμως μία από τις ομάδες τις οποίες συνόδευε ερωτηματικό για την συμμετοχή της βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία.

Στην Νίκαια τα χαμόγελα εμφανίζονται κάθε μέρα και πιο πολλά για το μέλλον του Ιωνικού στην Basket League, αφού εδραιώνεται η αίσθηση ότι γίνεται σύμπραξη δυνάμεων που θα επιτρέψει στην ομάδα να συνεχίσει την πορεία της. Υπάρχει δε η πεποίθηση ότι το σχήμα που δημιουργείται θα εγγυάται για έναν Ιωνικό... του πρώτου μισού της επανεμφάνισής του στην μεγάλη κατηγορία, σε ό,τι αφορά σοβαρότητα έστω και όχι με τόσο υψηλό μπάτζετ και όχι του δεύτερου που κανείς δεν θέλει να θυμάται.

Με τις εργασίες στο γήπεδο και την επικείμενη επιστροφή στο σπίτι του, τον "Πλάτωνα", να αποτελούν μια πολύ καλή βάση, και με τον Βαγγέλη Τσάπα όπως έχει δηλώσει κατά καιρούς να επιθυμεί να βοηθήσει αλλά όχι να είναι μόνος του, φαίνεται ότι βρίσκεται μια καλή άκρη. Οι πληροφορίες μιλάνε για σχήμα "μπασκετικό", το  οποίο σε πρώτη φάση θα παρέχει τις εγγυήσεις που ζητάει ο ΕΣΑΚΕ και στην συνέχεια θα προχωρήσει στην δημιουργία μιας ομάδας με προσεγμένα νούμερα στο οικονομικό, αλλά με "στοχευμένες" επιλογές που θα δίνουν το δικαίωμα δημιουργίας μιας αξιόμαχης ομάδας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ