20 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Ιωνικός έδωσε… αίμα για καλό σκοπό (pic)

Αντιπροσωπεία του Ιωνικού βρέθηκε σήμερα στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Κοσμά ώστε να δώσει εθελοντικά αίμα και να βοηθήσει συνανθρώπους τους που το έχουν πραγματική ανάγκη σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αντιπροσωπεία της ομάδας μας βρέθηκε σήμερα (2/4) στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Κοσμά κι έδειξε ότι ο Ιωνικός Νικαίας Affidea στηρίζει τους συμπολίτες μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που όλοι βιώνουμε.

Οι αθλητές της ομάδας μας, Γιάννης Δημάκος και Μάριος Μπατής, η Γενική Διευθύντρια, Χριστίνα Σκέντζιου, και ο γυμναστής, Θανάσης Αλεξανδράκης συμμετείχαν στη δράση εθελοντικής αιμοδοσίας με σύνθημα «Ο Αθλητισμός δίνει ζωή» κι έδωσαν αίμα σε μία περίοδο που έχει προκληθεί μεγάλη μείωση των σχετικών αποθεμάτων».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αντιπροσωπεία της ομάδας μας βρέθηκε σήμερα (2/4) στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Κοσμά κι έδειξε ότι ο Ιωνικός Νικαίας Affidea στηρίζει τους συμπολίτες μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που όλοι βιώνουμε. Οι αθλητές της ομάδας μας, Γιάννης Δημάκος και Μάριος Μπατής, η Γενική Διευθύντρια, Χριστίνα Σκέντζιου, και ο γυμναστής, Θανάσης Αλεξανδράκης συμμετείχαν στη δράση εθελοντικής αιμοδοσίας με σύνθημα «Ο Αθλητισμός δίνει ζωή» κι έδωσαν αίμα σε μία περίοδο που έχει προκληθεί μεγάλη μείωση των σχετικών αποθεμάτων. #ziseathlitika

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ιωνικός Νικαίας Affidea (@ionikosbc) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ