20 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Ζιάγκος παίρνει την σκυτάλη από τον Καντζούρη!

Οι εναλλαγές δεδομένων στο θέμα προπονητή στον Ηρακλή ήταν πολλές και μεγάλες το προηγούμενο διάστημα, όμως σήμερα φαίνεται ότι όλα κρίθηκαν. Ο Ηλίας Καντζούρης θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας και ο Βαγγέλης Ζιάγκος περιμένει... σινιάλο για να ανέβει στην Θεσσαλονίκη και να αναλάβει επίσημα την ομάδα. Με όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα βέβαια καλό είναι να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εξελίξεις "κλείδωσαν".

Ο Καντζούρης με τον οποίο ο Ηρακλής έκανε μια καλή πορεία από το σημείο που τον ανέλαβε φαινόταν αρχικά ότι θα ολοκληρώσει γρήγορα την συνεργασία του. Για αρκετό καιρό δεν υπήρχε επαφή μεταξύ των δύο πλευρών και έδειχνε διάθεση αποχώρησης, ο Θεόδωρος Δρακόπουλος έψαχνε εξ ανάγκης εναλλακτικές λύσεις, όμως ξαφνικά τα δεδομένα άλλαξαν.

Οι δυο πλευρές κάθισαν στο τραπέζι, προχώρησαν σε λεπτομέρειες σχεδιασμού δείχνοντας πρόθεση ανανέωσης, μέχρι που ο Αντρέα Τρινκιέρι πήγε στην Μπάγερν και τα σενάρια ήθελαν και πάλι τον Ελληνα προπονητή να είναι ο εκλεκτός του Ιταλού για άμεσος συνεργάτης του στον πάγκο. Τελικά, ανεξάρτητα από το αν θα προχωρήσει αυτό το σενάριο , ο Ηρακλής θα προχωρήσει σε άλλη επιλογή με τον Βαγγέλη Ζιάγκο να είναι ο εκλεκτός, από την ώρα που υπάρχουν ανυπέρβλητα εμπόδια για τον μεγάλο στόχο που ήταν ο Χάρης Μαρκόπουλος.

Ο Ζιάγκος "εξαργυρώνει" τις καλές χρονιές στο Ρέθυμνο και είναι έτοιμος πλέον να καθοδηγήσει μια ομάδα που θα συμμετέχει και στα προκριματικά του BCL με μεγάλο στόχο φυσικά την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ