22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο ΕΣΑΚΕ… της φιλανθρωπίας

Σε... χάσιμο χρόνου εξελίχθηκε η τηλεδιάσκεψη που συγκάλεσε ο ΕΣΑΚΕ δια τους προέδρου του ο οποίος υποστήριξε ότι υπάρχουν σοβαρές αντιδράσεις για τη συμφωνία της ΕΡΤ με τον Ολυμπιακό για μια σειρά φιλικών αγώνων και ότι έπρεπε το θέμα να συζητηθεί εκτενώς.

Πράγματι λοιπόν οι... οθόνες άνοιξαν, πράγματι υπήρξαν αυτοί που υποστήριξαν ότι είναι λίγο περίεργο να παίρνει μία ομάδα για φιλικά περίπου το 1/4 των χρημάτων που θα πάρει ολόκληρο πρωτάθλημα, αλλά πέραν τούτου ουδέν.

Οχι μόνο επειδή οι περισσότεροι συμφώνησαν ότι και πάλι καλά πρέπει να πουν που η ΕΡΤ αποφάσισε να ασχοληθεί με το απαξιωμένο πρωτάθλημα και να δώσει έστω κάτι, όχι μόνο επειδή τις συμφωνίες της κρατικής τηλεόρασης για το πρόγραμμά της μπορούν ίσως να τις κρίνουν σαν πολίτες αλλά δεν τους πέφτει λόγος σαν σύνδεσμος, αλλά και επειδή το όλο εγχείρημα έχει την «ταμπέλα» της δράσης ενάντια στον κορονοϊο και θα... ακουστεί κάπως να υπάρξει συντεταγμένη αντίδραση σε κάτι τέτοιο.

Οποια ομάδα της Basket League, λοιπόν, καλείται και επιθυμεί θα μπορεί να συμμετέχει σε αυτά τα φιλικά, αφού η κοινή λογική έλεγε εξ αρχής ότι ουδείς μπορείς να της το απαγορεύσει. Σε αυτό συμφώνησε η συντριπτική πλειοψηφία, με τους αντιδρώντες να είναι τρεις, το αποδέχθηκε φυσικά και το προεδρείο του ΕΣΑΚΕ που δεν μπορεί και να... κουνιέται ιδιαίτερα στην ΕΡΤ και κάπως έτσι η τηλεδιάσκεψη έφτασε στο τέλος της.

Προηγουμένως, ακούστηκαν δύο προτάσεις, η μία να εξακριβωθεί ότι τα χρήματα αυτής της συμφωνίας θα πάνε σε φιλανθρωπίες, χωρίς να διευκρινιστεί βέβαια το πώς μπορεί να γίνει αυτή η...εξακρίβωση και το δεύτερο, να προσπαθήσει και ο ΕΣΑΚΕ να φτάξει ένα τέτοιο τουρνουά επί πληρωμή. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ