15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο ενθουσιασμός και η κούραση της ΑΕΚ (pics)

Στη Βραζιλία αφίχθη η ΑΕΚ, ύστερα από ταξίδι που διήρκησε σχεδόν μία ημέρα, εν όψει της συμμετοχής της στο Διηπειρωτικό Κύπελλο.

Ο Λούκα Μπάνκι και οι παίκτες του, ενθουσιασμένοι για την πρόκληση αλλά και κουρασμένοι από το μακρύ ταξίδι, έφθασαν στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και αφού ξεκουραστούν θα έχουν το βράδυ (13/02, 21.30) την πρώτη γνωριμία τους με το κλειστό που θα φιλοξενήσει τους αγώνες (15-17/02), την «Carioca Arena 1».

Θυμίζουμε πως αντίπαλος της «Ένωσης», στον πρώτο ημιτελικό, θα είναι η Σαν Λορέντζο (15/02, 22.00) από την Αργεντινή, η οποία κέρδισε τo FIBA Americas πέρυσι, όπως και το εγχώριο πρωτάθλημα. Στο δεύτερο ημιτελικό θα παίξουν η Φλαμένγκο (Βραζιλία) η οποία κατέκτησε το Διηπειρωτικό Κύπελλο το 2014 και οι πρωταθλητές της G-League Όστιν Σπερς (ΗΠΑ).

Δείτε, εδώ, φωτογραφίες από την αναχώρηση της ΑΕΚ, από το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν ενδιάμεσο σταθμό στο ταξίδι τους τη Φρανκφούρτη. Ακολουθούν φωτογραφίες, πριν μπουν στο αεροπλάνο που θα τους μετέφερε στη Βραζιλία

Την αποστολή συνόδευσε το μέλος της ΚΑΕ, Νίκος Μπαμπανικολός. Ταξίδεψαν, μαζί με την ομάδα, και ο σκηνοθέτης Τάσος Μπουλμέτης και ο δημοσιογράφος Βασίλης Γεωργίου. Ο Μάκης Αγγελόπουλος, μαζί με τους Χάρη Κουτά, Σταύρο Δουβή και Ντράγκαν Σάκοτα, θα αναχωρήσουν την Τετάρτη (13/02) για τη Βραζιλία.

Δεν πήγαν στο Ρίο Ντε Τζανέιρο ο τραυματίας Βασίλης Καββαδάς και ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο διάστημα από λοιμώδη μονοπυρήνωση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ