21.8 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ο διαγωνισμός καρφωμάτων, o Κόμπι και τα ανανεωμένα τρίποντα

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα πάρουν μέρος στους φετινούς διαγωνισμούς του All Star Game, το οποίο θα γίνει στο «United Center».

Μετά τον Ντουάιτ Χάουαρντ, που επιστρέφει, το παρών στα καρφώματα θα δώσουν ακόμα οι Άαρον Γκόρντον (Ορλάντο Μάτζικ), Ντέρικ Τζόουνς (Μαϊάμι Χιτ) και Πατ Κόνατον (Μιλγουόκι Μπακς), με τον 34χρονο σέντερ των Λος Άντζελες Λέικερς να σχολιάζει: «Νομίζω πως είμαι ο γηραιότερος διαγωνιζόμενος όλων των εποχών». Εν συνεχεία, αποκάλυψε για τον αδικοχαμένο Κόμπι Μπράιαντ: «Επρόκειτο να έκανε κάτι για εμένα στο διαγωνισμό καρφωμάτων. Θα ήταν κάτι συγκλονιστικό. Αυτό είναι στο μυαλό μου κάθε ημέρα. Φίλε, ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Είμαι σε σοκ. Πονάει, είναι σκληρό. Ποτέ δεν σκεφτόμουν ότι θα έφευγε με τέτοιον τρόπο».

Στα τρίποντα, ο διαγωνισμός αλλάζει μορφή. Ο περσινός νικητής Τζο Χάρις, των Μπρούκλιν Νετς, θα επιχειρήσει να επαναλάβει την επιτυχία του απέναντι στους Ζακ Λαβίν (Σικάγο Μπουλς), Νταμιάν Λίλαρντ (Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς), Τρέι Γιανγκ (Ατλάντα Χοκς), Νταβίνς Μπέρτανς (Ουάσινγκτον Ουίζαρντς), Μπάντι Χιλντ (Σακραμέντο Κινγκς), Ντάνκαν Ρόμπινσον (Μαϊάμι Χιτ) και Ντεβόντε Γκράχαμ (Σάρλοτ Χόρνετς). Ωστόσο, ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει, καθώς η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να εισάγει δύο νέες μπάλες στο διαγωνισμό, οι οποίες θα στηθούν στα εννέα μέτρα και θα μετρούν για τρεις πόντους. Παράλληλα, το χρονόμετρο θα πάει στα 70 δευτερόλεπτα, από τα 60’’ που ήταν μέχρι τώρα, αφού οι συμμετέχοντες θα σουτάρουν πλέον 27 σουτ κι όχι 25, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα.

Στο διαγωνισμό δεξιοτήτων θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση οι Ντέρικ Ρόουζ (Ντιτρόιτ Πίστονς) και Πάτρικ Μπέβερλι (Λος Άντζελες Κλίπερς), που κατάγονται από το Σικάγο, και οι Σπένσερ Ντινουίντι (Μπρούκλιν Νετς), Τζέισον Τέιτουμ (Μπόστον Σέλτικς), Κρις Μίντλετον (Μιλγουόκι Μπακς), Ντομάντας Σαμπόνις (Ιντιάνα Πέισερς), Μπαμ Αντεμπάγιο (Μαϊάμι Χιτ) και Πασκάλ Σιάκαμ (Τορόντο Ράπτορς).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ