22.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ο «Σούπερμαν» σε νέες πτήσεις (vids)

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ θα δώσει το παρών στο φετινό All Star Game του ΝΒΑ, καθώς αποφάσισε να πάρει ξανά μέρος στο διαγωνισμό καρφωμάτων.

Στη μεγάλη γιορτή του «μαγικού κόσμου», που θα διεξαχθεί το διάστημα 14-16 Φεβρουαρίου στο Σικάγο, θα συμμετάσχει και ο 34χρονος σέντερ των Λος Άντζελες Λέικερς. Ύστερα από έντεκα χρόνια απουσίας, αφού τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί στο διαγωνισμό ήταν το 2009, ο «Σούπερμαν» ετοιμάζεται να… πετάξει ξανά. Ο Ντουάιτ Χάουαρντ είχε αναδειχθεί νικητής το 2008 στη Νέα Ορλεάνη, ως παίκτης των Ορλάντο Μάτζικ.

https://www.youtube.com/watch?v=tq4rgd-Vgfs

Πλέον, με τη φανέλα των «λιμνανθρώπων» θα επιχειρήσει να αφήσει και πάλι το κοινό με το στόμα ανοιχτό, διεκδικώντας την πρώτη θέση, ίσως έχοντας στο πλευρό του και τη βοήθεια των συμπαικτών του Λεμπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις.

https://www.youtube.com/watch?v=Dc-Ceuumxy8

Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος, αλλά οι «πτήσεις» του παραμένουν εντυπωσιακές, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Ο Τζα Μοράντ φέρεται να έχει αρνηθεί την πρόσκληση, σίγουρα όμως θέλουν να πάρουν μέρος ο Ντέρικ Τζόουνς Τζ. και ο Άαρον Γκόρντον. Ο Ζακ Λαβίν έχει δηλώσει πως το σκέφτεται, χωρίς να έχει καταλήξει στην τελική απόφασή του. Πέρυσι, στη Σάρλοτ, νικητής αναδείχθηκε ο Χαμιντού Ντιάλο. Ο μοναδικός παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς που έχει καταφέρει να κερδίσει είναι ο Κόμπι Μπράιαντ, το μακρινό 1997, στο Κλίβελαντ.

https://www.youtube.com/watch?v=HnBCN53rO2g

https://www.youtube.com/watch?v=hRJTluBOQDQ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ