22.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης διανύει τη σεζόν… καριέρας

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης είχε συγκεντρώσει από μικρός πάνω του τα βλέμματα και το ενδιαφέρον. Πανύψηλος, φτάνοντας εν τέλει τα 2,17, με τεχνική κατάρτιση που πολλοί περιφερειακοί θα ζήλευαν, ικανότατος σουτέρ και συνολικά ένα πακέτο πολλά υποσχόμενο. Τα πράγματα δεν του ήρθαν εύκολα, αλλά και ποτέ δεν σταμάτησε να κυνηγάει μεθοδικά και με ηρεμία την καθιέρωση. Οπως φαίνεται, η Πάτρα και ο Απόλλωνας του προσφέρουν το περιβάλλον και την ευκαιρία που ήθελε.

Ο γεννημένος το 1996 διεθνής με τις μικρές Εθνικές παίκτης, έκανε χθες κόντρα στον ΠΑΟΚ την καλύτερη εμφάνισή του μέχρι τώρα σε μια χρονιά γεμάτη από καλές εμφανίσεις. 

Οι 25 πόντοι που σκόραρε χθες, ήταν η καλύτερή του σε επίδοση σε μια γεμάτη παραγωγικά σεζόν όπου και στους οκτώ αγώνες που έχει δώσει έχει διψήφια παραγωγικότητα. Τον έφεραν και στη θέση του πρώτου σκόρερ του Απόλλωνα μέχρι τώρα, με 131 πόντους, μπροστά και από τον Ορλάντο Κόουλμαν, έστω κι αν αυτός έχει παίξει ένα ματς λιγότερο.

Ο Τσαλμπούρης όμως, τα κάνει όλα και... συμφέρει. Στο χθεσινό παιχνίδι μοίρασε έξι ασίστ, εντυπωσιακή επίδοση για ψηλό, ενώ σταθερά είναι ο πιο παραγωγικός σουτέρ τριών πόντων για την ομάδα του Νίκου Βετούλα! Εχει ευστοχήσει 16 φορές σε 44 προσπάθειες έξω από την αψίδα και έχει ένα παραπάνω εύστοχο από τον Κόουλμαν και δύο από τον Δίπλαρο.

Ο Απόλλωνας σε οκτώ αγώνες έχει μοιρασμένο ρεκόρ, 4-4 και σίγουρα έχει διαψεύσει πολλούς που είχαν υποτιμήσει τη δυναμική του. Σίγουρα επίσης, αυτός ο απολογισμός έχει μεγάλη συμμετοχή από τον Γιώργο Τσαλμπούρη, ο οποίος δείχνει να έχει αρχίσει μια σεζόν καριέρα, μετά τα χρόνια στην ΑΕΚ, τον δανεισμό και την ελεύθερη μεταγραφή στον Κολοσσό και τη χρονιά στον ΠΑΟΚ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ