20.6 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Ο Γιάννης μένει σπίτι και ενημερώνει

Με τη ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού και τον περιορισμό στο σπίτι η καθημερινότητα έχει αλλάξει για όλους όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στις ΗΠΑ.

Το ΝΒΑ έχει διακοπεί, ομαδικές προπονήσεις δεν γίνονται και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προσπαθεί να περάσει το χρόνο του με διάφορους τρόπους. Αφού δοκίμασε τις δυνατότητές του στη μουσική παίζοντας κιθάρα, έπαιξε 2Κ με τον αδερφό του Αλέξανδρο και σκάκι με τη σύντροφό του, Μαράια Ρίντλσπριγκερ, ήρθε η ώρα να στηθεί μπροστά από την τηλεόραση.

O 25άχρονος γκαρντ/φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς ενημερώνει καθημερινά τους ακολούθους σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης για τις δραστηριότητές του, που λόγω του ιού COVID-19 περιορίζονται εντός σπιτιού. Η τελευταία απασχόλησή του ήταν να δει στο Netflix την ταινία «Bright», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ουίλ Σμιθ, όπως έγραψε στο Twitter.

Η διασφάλιση της υγείας όλων επιτάσσει να μένουμε σπίτι, με τον Έλληνα διεθνή να έχει αλλάξει τελευταία τις συνήθειές του. Εν έτει 2018 είχε παραπονεθεί πως η σύντροφός του αγαπάει το Netflix περισσότερο από εκείνον, πλέον όμως παρακολουθούν μαζί ταινίες, προσπαθώντας να περάσουν όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους, που μετά τη διακοπή του ΝΒΑ είναι άπλετος για τον «Greek Freak».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ