13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Γιάννης και οι άλλοι NBAers που θέλουν επανεκκίνηση

Το ΝΒΑ έχει διακοπεί εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά -εκτός από τον κομισάριο Άνταμ Σίλβερ και τις ομάδες- αρκετοί παίκτες θέλουν να επαναρχίσει και να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Παικτών, Κρις Πολ, οργάνωσε τηλεδιάσκεψη με άλλους οκτώ NBAers, συγκεκριμένα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των Λεμπρόν Τζέιμς, Άντονι Ντέιβις, Κέβιν Ντουράντ, Κουάι Λέοναρντ, Στεφ Κάρι, Νταμιάν Λίλαρντ και Ράσελ Ουέστμπρουκ και άπαντες συμφώνησαν πως θα ήθελαν να ξεκινήσουν ξανά οι αγώνες, οι οποίοι έχουν ανασταλεί από τις 11 Μαρτίου.

Οι εννέα παίκτες εξέφρασαν την επιθυμία τους να αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα, αφού πρώτα εξασφαλιστεί η ασφάλεια όλων, ώστε να αναδειχθεί πρωταθλητής εντός παρκέ. Τις λεπτομέρειες της τηλεδιάσκεψης αποκάλυψε το Yahoo! Sports, σύμφωνα με το οποίο οι παίκτες συζήτησαν διάφορα σενάρια και πρότειναν λύσεις για τον τρόπο που θα μπορέσουν να επανεκκινήσουν οι αγώνες.

Θυμίζουμε πως η ΝΒΡΑ έχει ήδη ζητήσει από όλους τους παίκτες του ΝΒΑ να απαντήσουν θετικά ή αρνητικά στην ερώτηση για το εάν επιθυμούν την επιστροφή τους στα παρκέ, παρότι η εξάπλωση του ιού COVID-19 δεν έχει περιοριστεί πλήρως, με τα αποτελέσματα να έχει ξεκαθαριστεί πως δεν θα δημοσιοποιηθούν. Στο ΝΒΑ, από την πλευρά του, εξακολουθούν να αναζητούν τον τρόπο που θα γίνουν και πάλι αγώνες, με ελαχιστοποιημένο κίνδυνο. Οι ιδιοκτήτες και τα στελέχη των τριάντα ομάδων θέλουν να διασφαλίσουν όχι μόνο για την υγεία των παικτών, αλλά και των υπαλλήλων, με τη διοργανώτρια αρχή να μοιράζεται διάφορους παράγοντες που σκοπεύει να μελετήσει τις επόμενες δύο έως τέσσερις εβδομάδες, πριν αποφασίσει οριστικά για την επανεκκίνηση της σεζόν 2019-2020.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ