Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βελτίωσε πέρυσι το ποσοστό ευστοχίας του στα τρίποντα, ωστόσο τη νέα αγωνιστική περίοδο θέλει να εμφανιστεί πιο αποτελεσματικός από την περιφέρεια.
Ο 26άχρονος γκαρντ/φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς δουλεύει σκληρά μαζί με τους συμπαίκτες του στα «ελάφια», στο «Froedtert & the Medical College of Wisconsin Sports Science Center», προκειμένου να εμφανιστεί πανέτοιμος στο νέο πρωτάθλημα του ΝΒΑ το οποίο θα ξεκινήσει στις 22 Δεκεμβρίου.
Ο Έλληνας διεθνής είχε πέρυσι ποσοστό ευστοχίας από τη γραμμή του τριπόντου 30,4%, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο είχε 25,5%. Επιθυμία του, την καινούρια σεζόν, είναι να βελτιώσει το ποσοστό του και δουλεύει πάνω σε αυτό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Αναμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα της δουλειάς του, αρχής γενομένης από τα τρία φιλικά που θα δώσουν οι Μιλγουόκι Μπακς, με τους Ντάλας Μάβερικς και τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Training camp battles. ⚔️ pic.twitter.com/Irgr27IhFy
— Milwaukee Bucks (@Bucks) December 9, 2020








