21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τρία φιλικά οι Μπακς, τέσσερα οι Λέικερς

Τα φιλικά πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος του ΝΒΑ, που έχει οριστεί για τις 22 Δεκεμβρίου, θα ξεκινήσουν στις 11/12 όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.

Συνολικά, 49 φιλικά παιχνίδια θα γίνουν στο πλαίσιο της προετοιμασίας των τριάντα ομάδων του «μαγικού κόσμου», με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο να παίζουν στις 12 και τις 14 Δεκεμβρίου με τους Ντάλας Μάβερικς στο «Fiserv Forum» και στις 18 Δεκεμβρίου με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς στη Νέα Ορλεάνη.

Οι πρωταθλητές Λος Άντζελες Λέικερς, οι οποίοι υπέγραψαν και για τη νέα αγωνιστική περίοδο τον Κώστα Αντετοκούνμπο με συμβόλαιο διπλής κατεύθυνσης, θα παίξουν στο «Staples Center» με τους Λος Άντζελες Κλίπερς (11 και 13/12) και με τους Φοίνιξ Σανς στην «PHX Arena» (16 και 18/12).

Τα φιλικά θα έχουν ολοκληρωθεί έως τις 19 Δεκεμβρίου. Την πρώτη ημέρα της preseason (11/12) θα γίνουν οι αγώνες Ατλάντα Χοκς-Ορλάντο Μάτζικ, Ντιτρόιτ Πίστονς-Νιου Γιορκ Νικς, Σικάγο Μπουλς-Χιούστον Ρόκετς, Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Σακραμέντο Κινγκς και, όπως προείπαμε, το Λέικερς-Κλίπερς.

Το πρόγραμμα της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ, για τη σεζόν 2020-2021, αναμένεται να ανακοινωθεί σε περίπου δύο εβδομάδες και θα αφορά στο πρώτο κομμάτι, δηλαδή από τις 22 Δεκεμβρίου έως τις 4 Μαρτίου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ