19.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο Γιάννης θέλει να γίνει Λεμπρόν (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μιλγουόκι Μπακς δεν κατάφεραν να κερδίσουν τους Λος Άντζελες Λέικερς στο «Staples Center», αλλά ο 25άχρονος γκαρντ/φόργουορντ είναι εκείνος που κέρδισε τις εντυπώσεις με θεαματικό κάρφωμά του στο ξεκίνημα του δεύτερου δωδεκαλέπτου.

Ο Έλληνας διεθνής απολαμβάνει την κορυφή στο ημερήσιο Top 10 του ΝΒΑ, με το Λεμπρόν Τζέιμς να έχει διπλή παρουσία και από μία οι Ρούντι Γκομπέρ, Ντι Άντρε Τζόρνταν, Αρ Τζέι Μπάρετ, Κρίσταπς Πορζίνγκις, Έντμοντ Σάμερ, Μαλίκ Μπίσλεϊ και Κάρις Λεβέρτ.

https://www.youtube.com/watch?v=yqLQQUfBPxw

Ο «Greek Freak» αναφέρθηκε μετά το τέλος του ματς στην ήττα τους στην Καλιφόρνια, εξηγώντας: «Παλέψαμε, αλλά δεν παίξαμε τόσο έξυπνα. Τους στέλναμε εύκολα στις βολές, είχαν 31/38 βολές. Πρέπει να τα πάμε καλύτερα, προφανώς θα μάθουμε πολλά από αυτό το παιχνίδι».

https://www.youtube.com/watch?v=a_Y8L8QwObA

Ρωτήθηκε, φυσικά, και για τη μονομαχία του με το «βασιλιά». Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έκρυψε το θαυμασμό του για το Λεμπρόν Τζέιμς, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Είναι ωραίο να αντιμετωπίζεις έναν από τους κορυφαίους παίκτες της λίγκας. Νιώθεις σε κάθε φάση το μεγαλείο του. Εκεί θέλω να φθάσω κι εγώ. Είναι πανέξυπνος και δεν μπορείς να χαλαρώσεις απέναντί σου. Πρέπει να είσαι έτοιμος για "μάχη". Είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς, τι να πω...».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ