20.3 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Ο Γιάννης δεν ξεχνά (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θυμήθηκε τον περσινό αποκλεισμό τους από τους Τορόντο Ράπτορς, στα πλέι οφ του ΝΒΑ, και δήλωσε με έμφαση: «Πάντα θυμάμαι την τελευταία φορά που παίξαμε εδώ, τα προβλήματα που είχαμε. Είναι, σίγουρα, στο μυαλό μου».

Οι Μιλγουόκι Μπακς κατάφεραν αυτή τη φορά να κερδίσουν τους «πτερόσαυρους» στη «Scotiabank Arena», με τον 25άχρονο γκαρντ/φόργουορντ να πραγματοποιεί μέτρια εμφάνιση. Δεν επηρεάστηκε, πάντως, από το «τρολάρισμα» του ράπερ Ντρέικ, καθώς όπως εξήγησε μετά το ματς: «Δεν το πρόσεξα. Το έμαθα. Κάποιος μου το είπε. Όταν είμαι στο παιχνίδι ''κλειδώνω''. Προσπαθώ να κερδίσω. Δεν κοιτάω τους φιλάθλους και τι κάνουν. Είναι καλό αυτό που έκανε ο Ντρέικ. Με νοιάζεται. Εγώ όχι και τόσο. Είμαι εδώ, για να κερδίσω το παιχνίδι και να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει. Αυτό».

https://www.youtube.com/watch?v=jEAuq5VOdsY

Ο Έλληνας διεθνής, ακόμα και σε μια βραδιά που χαρακτηρίστηκε από αστοχία με μόλις 5/14 σουτ εντός παιδιάς, κατάφερε να προσφέρει θέαμα και συμπεριλήφθηκε στο ημερήσιο Top 10 του ΝΒΑ για εντυπωσιακό κόψιμό του λίγο πριν από το φινάλε της πρώτης περιόδου, στο Ρόντι Χόλις-Τζέφερσον. Ωστόσο, είδε τον Κρις Μπουσέρ να καρφώνει μπροστά του, ενώ εν συνεχεία τον έκοψε κιόλας. Ο «Greek Freak» δεν κατάφερε να σταματήσει ούτε τον Ο Τζι Ανουνόμπι, που επίσης τον έκανε… πόστερ.

https://www.youtube.com/watch?v=7rh8atz9FYo



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ