28.4 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Ο Γιάννης δεν αλλάζει (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκοψε εντυπωσιακά τον Τζίμι Μπάτλερ και απολαμβάνει την κορυφή στο ημερήσιο Top 5 του ΝΒΑ.

Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν τα κατάφεραν απέναντι στους Μαϊάμι Χιτ, στην Disney World του Ορλάντο, αλλά ο 25άχρονος γκαρντ/φόργουορντ κέρδισε τις εντυπώσεις για θεαματική τάπα του στον Τζίμι Μπάτλερ κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου. Ο 30χρονος γκαρντ/φόργουορντ επίσης βρέθηκε στο βίντεο με τις πέντε καλύτερες φάσεις από τους αγώνες που διεξήχθησαν τα ξημερώματα της Τρίτης (01/09) στην άλλη άκρη του Ατλαντικoύ, όπως και οι Έρικ Γκόρντον, Τάιλερ Χίρο και Μπρουκ Λόπεζ.

https://www.youtube.com/watch?v=1htN9N9pMMw

Ο «Greek Freak» αναφέρθηκε στην ήττα τους μετά το τέλος του ματς, δηλώνοντας: «Έχουμε ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση. Ήμασταν 0-1 με τους Ορλάντο Μάτζικ. Το ίδιο είχε συμβεί και πέρυσι με τους Μπόστον Σέλτικς. Φέτος μπορεί να είναι διαφορετικά. Ίσως βρεθούμε και στο 0-2 φέτος. Στο τέλος της ημέρας πρέπει να βγούμε για το δεύτερο παιχνίδι. Κρίνεται η σεζόν μας, πρέπει να παίξουμε σκληρά, να βγούμε στο παρκέ, να παίξουμε δυνατά και να κάνουμε τα σωστά πράγματα».

Ο Έλληνας διεθνής μίλησε και για τις μόλις 4/12 βολές που είχε κι αν σκέφτεται να αλλάξει τη ρουτίνα του, ύστερα από σχετική ερώτηση. Όπως απάντησε, δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού του: «Όχι. Απλώς κάνω πέντε ντρίμπλες και σουτάρω. Κάνω πέντε ντρίμπλες και σουτάρω και είτε ευστοχήσω είτε όχι, πάλι κάνω πέντε ντρίμπλες και σουτάρω πάλι. Η αυτοπεποίθησή μου παραμένει ψηλά όλη την ώρα. Έτσι είμαι κι αυτό δεν αλλάζει».

https://www.youtube.com/watch?v=pwqN7tiZ850



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ