22.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Μάικλ Ρεντ και «το ρεκόρ» (vids)

Για άλλο ένα παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς, αυτή τη φορά στη χθεσινή νίκη επί των Σίξερς, πρωταγωνιστής ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Γιάννης, αφού έγραψε άλλη μία μεγάλη εμφάνιση στην φετινή σεζόν, συνάντησε τον θρύλο των Μπακς, Μάικλ Ρεντ, και του... ανακοίνωσε ότι στοχεύει να σπάσει το "στοιχειωμένο" ρεκόρ πόντων του!

Ο Αντετοκούνμπο ήταν απολαυστικός απέναντι στην ομάδα που κατέχει την πρώτη θέση στην Ανατολή, την Φιλαδέλφεια, γράφοντας 27 πόντους, 16 ριμπάουντ και 6 ασίστ, στη νίκη με 124-117. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, δέχτηκε τα συγχαρητήρια ενός "θρύλου" των Μπακς, του Μάικλ Ρεντ. O άλλοτε αρχισκόρερ της ομάδας του Μιλγουόκι χαιρέτησε τον Γιάννη, με τον σταρ των Μπακς να του ανακοινώνει πως αργά η γρήγορα το ρεκόρ του στους πόντους πρόκειται να... καταρριφθεί, με τον Ρεντ να απαντάει ότι "το ξέρω πως θα το κάνεις".

https://twitter.com/Bucks/status/1385421346692272134

Φυσικά, με το συγκεκριμένο ρεκόρ, ο Γιάννης εννοούσε τους 57 πόντους που ο Μάικλ Ρεντ έχει πετύχει τον Νοέμβριο του 2006. Αντίπαλος των Μπακς ήταν η ομάδα των Γιούτα Τζαζ, και σε εκείνο το παιχνίδι, ο χαρισματικός σκόρερ είχε δείξει όλο το φάσμα του ταλέντου του! Αυτό που το κάνει περισσότερο εντυπωσιακό είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο μόνο, ο Ρεντ πέτυχε 42 πόντους, κάτι που φυσικά αποτελεί και ρεκόρ ημιχρόνου για το franchise των Μπακς. Ο Ρεντ, ο οποίος επιλέχθηκε στον 2ο γύρο του ντραφτ του 2000, είχε πραγματοποιήσει την κορυφαία επίδοση για παίκτη που επιλέχθηκε στον 2ο γύρο του ντραφτ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μέχρι τώρα στην καριέρα του έχει φτάσει... μόλις τους 52 πόντους, στις 17 Μαρτίου του 2019, απέναντι στους - όλως τυχαίως - χθεσινούς του αντιπάλους, τους Φιλαδέλφια Σίξερς!

Δείτε την επίδοση του Μάικλ Ρεντ απέναντι στη Γιούτα, αλλά και το career high του Γιάννη απέναντι στη Φιλαδέλφια:

https://www.youtube.com/watch?v=sl-77iNjgu0

https://www.youtube.com/watch?v=Xbrj7vXuyjQ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ