17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο ΓΑΣ Ιάλυσος θεωρεί εαυτόν πρωταθλητή

Η Τ.Ε. ΕΟΚ Δωδεκανήσου έδωσε τον τίτλο στο γυναικείο πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α2 Γυναικών στο Γ.Σ. Διαγόρα, αλλά ο ΓΑΣ Ιάλυσος δεν συμφωνεί με αυτήν την απόφαση.

Με ανακοίνωσή τους οι διοικούντες την ομάδα εκφράζουν τις ενστάσεις τους για την τελική κατάταξη, έτσι όπως επικυρώθηκε από την Τοπική Ένωση, θεωρώντας πως η ομάδα τους θα έπρεπε να έχει αναδειχθεί πρωταθλήτρια βάσει των αποτελεσμάτων μέχρι το σημείο της διακοπής εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Θυμίζουμε πως οι δύο αντίπαλοι είχαν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στους τελικούς, οι οποίοι δεν έγιναν εξαιτίας της ραγδαίας εξάπλωσης του COVID-19 και των όσων επακολούθησαν.

Η ανακοίνωση: «Μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις της Τ.Ε. ΕΟΚ για την ανάδειξη των εκπροσώπων του νομού μας στις εθνικές κατηγορίες, ο IALYSOS B.C. θέλοντας να παραμείνει πιστός στις αρχές και στην ιστορία του δηλώνει πως, ύστερα από την υποχρεωτική διακοπή του πρωταθλήματος και σύμφωνα με την υπάρχουσα βαθμολογία είναι ηλίου φαεινότερο πως ο IALYSOS B.C. στο γυναικείο πρωτάθλημα έκοψε πρώτος το νήμα και κανείς δεν μπορεί να του στερήσει την πρωτιά και συνεπώς δικαίως μπορεί να χαρακτηριστεί πρωταθλητής Δωδεκανήσου στον Όμιλο Γυναικών.

Σίγουρα οι νέες προκλήσεις που αναδύθηκαν υπό τον φόβο της διασποράς του ιού έμελλε να παίξουν πρωταρχικό ρόλο στις όποιες αποφάσεις της Τ.Ε. ΕΟΚ και είμαστε βέβαιοι πως σωστό για όλους τους εμπλεκόμενους θα ήταν ο πρωταθλητής να αναδειχθεί στο παρκέ και όχι να ορισθεί βάσει κάποιας εξίσωσης, διότι οι κόποι και ο ιδρώτας των αθλητριών δεν μπορούν να αντικατασταθούν από ένα ψυχρό μαθηματικό τύπο. Εμείς, ως οφείλουμε, αναγνωρίζουμε την αξιέπαινη προσπάθεια στις αθλήτριές μας και στον προπονητή μας και τους δηλώνουμε απερίφραστα πως αυτές είναι οι πρώτες αθλήτριες που έκοψαν το νήμα στο Νομό Δωδεκανήσου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ