26.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Ο «Βασιλιάς» του εισοδήματος και… ο Γιάννης

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μέσα σε όλα, δείχνει να έχει και μια διάκριση στο οικονομικό κομμάτι, αφού βρίσκεται στους δέκα μπασκετμπολίστες με το μεγαλύτερο εισόδημα στον κόσμο και κανένας, φυσικά, δεν είναι πιο πάνω από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Πρωτιές παντού, «βασιλιάς» παντού. Αυτός είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, που έχει ήδη «χτίσει» ένα «μύθο» γύρω από το όνομά του και τον εξαργυρώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δε μιλάμε μόνο για την αποδοχή του κόσμου και τη δημοτικότητά του, αλλά και την οικονομική του ευημερία, με τον ηγέτη των Λέικερς να είναι ο κορυφαίος και μεταξύ των παικτών με το μεγαλύτερο εισόδημα στον κόσμο.

Τα 88.7 εκατομμύρια του Τζέιμς προκαλούν «ίλιγγο», σύμφωνα με τη λίστα του Forbes, με τον ίδιο να κερδίζει 9.2 εκατομμύρια δολάρια περισσότερα από τον Στεφ Κάρι. Ο δεύτερος, βέβαια, έχει μεγαλύτερο συμβόλαιο από τους Ουόριορς και το μεγαλύτερο στο ΝΒΑ, χωρίς όμως αυτό να του προσφέρει την πρωτιά, με τον Ράσελ Ουέστμπρουκ που έχει το ίδιο συμβόλαιο με τον ΛεΜπρόν, να κατατάσσεται τέταρτος στη σχετική λίστα, κάτω από τον Κέβιν Ντουράντ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, πάντως, έχει τη δική του... τιμητική, με τον Έλληνα «αστέρα» να κερδίζει 43.2 εκατομμύρια δολάρια να φιγουράρει ως έβδομος σε αυτή τη σπουδαία δεκάδα. Ο ηγέτης των Μπακς σημειώνει άλλη μια μεγάλη επιτυχία, δείχνοντας πως το όνομά του είναι πια... εμπορικό, εκτός του ότι ταξιδεύει παντού, διαφημίζοντας την χώρα μας.

Δείτε τη σχετική λίστα του Forbes:

ΛεΜπρόν Τζέιμς 88.7 εκατ. (35.7 εκατ. συμβόλαιο)
Στεφ Κάρι 79.5 εκατ. (37.5 εκατ. συμβόλαιο)
Κέβιν Ντουράντ 65 εκατ. (30 εκατ. συμβόλαιο)
Ράσελ Ουέστμπρουκ 53.7 εκατ. (35.7 εκατ. συμβόλαιο)
Τζέιμς Χάρντεν 47.4 εκατ. (30.4 εκατ. συμβόλαιο)
Κρις Πολ 43.7 εκατ. (35.7 εκατ. συμβόλαιο)
Γιάννης Αντετοκούνμπο 43.2 εκατ. (24.2 εκατ. συμβόλαιο)
Ντέιμιαν Λίλαρντ 41 εκατ. (28 εκατ. συμβόλαιο)
Μπλέικ Γκρίφιν 39.1 εκατ. (32.1 εκατ. συμβόλαιο)
Πολ Τζορτζ 38.6 εκατ. (30.6 εκατ. συμβόλαιο)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ