16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Αρτέστ άλλαξε και πάλι όνομα

Σε νέα αλλαγή στο ονοματεπώνυμό του προχώρησε ο Ρον Αρτέστ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ονομαζόταν Μέτα Ουόρλντ Πις.

Ο παλαίμαχος φόργουορντ, που γεννήθηκε στο Κουνίς ως Ρον Αρτέστ, είχε αλλάξει επίσημα το όνομά του σε Μέτα και το επώνυμό του σε Ουόρλντ Πις το 2011, θέλοντας να ενισχύσει το παγκόσμιο κίνημα ειρήνης. Κατά την παρουσία του στην Κίνα και τους Σετσουάν Μπλου Ουέιλς, το 2014, είχε υιοθετήσει το ονοματεπώνυμο Πάντα Φρεντ, που σημαίνει παντοτινός φίλος του παραδοσιακού ζώου της ασιατικής χώρας, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει και σε επίσημη αλλαγή.

Το έκανε τώρα, εν έτει 2020, καθώς όπως παραδέχθηκε βαρέθηκε να ακούει τον κόσμο πως μισεί την παγκόσμια ειρήνη (Ουόρλντ Πις). Ο εκκεντρικός παλαίμαχος ΝΒΑer ολοκλήρωσε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες και πλέον ονομάζεται κι επίσημα Μέτα Φορντ-Αρτέστ. «Πήρα το όνομα της συζύγου μου, Μάγια Φορντ, και πρόσθεσα το δικό μου», εξήγησε ο 40χρονος, ο οποίος κρέμασε τη φανέλα του το 2017 και ασχολείται πλέον με την προπονητική.

Κατέληξε, μάλιστα, πως είχε μετανιώσει από την πρώτη στιγμή για την αλλαγή, καθώς: «Στο πρώτο παιχνίδι που έπαιξα στο ΝΒΑ με το όνομα Ουόρλντ Πις σκεφτόμουν ότι αυτό ήταν το πιο ηλίθιο πράγμα που έκανα ποτέ. Ετοιμαζόμουν να περάσω από τον πάγκο και ακούστηκε στα μεγάφωνα "Μέτα Ουόρλντ Πις". Θυμάμαι ότι δεν ήθελα να βγάλω τη φόρμα μου. Ήταν ντροπιαστικό. Ήθελα να το αλλάξω, αλλά μετά το συνήθισα, ενώ το συνήθισε και ο κόσμος».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ