16.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ο Αρης “κλωτσάει” αλλά όχι για πολύ

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος καυχήθηκε για μια ακόμα φορά σε μακροσκελή του συνέντευξη για την συμφωνία που έκλεισε με την ΕΡΤ. Και καλά έκανε για το οικονομικό σκέλος αφού όντως πήρε περισσότερα λεφτά, ποιος νοιάζεται τώρα για τις ώρες που έχουν "στριμωχτεί" οι αγώνες και είναι τουλάχιστον αντιεμπορικές. Μόνο που και στο οικονομικό υπάρχει πρόβλημα. Το ότι το χαρτί που κατέληξαν για την μοιρασιά των χρημάτων δεν μπορεί να υλοποιηθεί αφού δεν έχει την υπογραφή του Αρη.

Ο Γουλιέλμος κλωτσάει επειδή οι δέκα δεν δέχτηκαν το αίτημά του να πάρει περισσότερα λεφτά επειδή "είμαστε ο Αρης και όλοι χρωστάτε σε εμάς την ύπαρξή σας", όπως με έπαρση τους είπε κατάμουτρα και επέμειναν σε αξιοκρατική κατανομή βάσει της προηγούμενης κατάταξης. Ο Γαλατσόπουλος που ήθελε να κάνει χάρη στον συμπολίτη πήγε με την γενική απαίτηση και ο Αρης έπαιξε το τελευταίο του χαρτί να μην βάζει υπογραφή.

Τα 60 χιλιάρικα παραπάνω που ζητάει είναι μεγάλη ιστορία για αυτόν τον Αρη που του σκάνε τα κανόνια του παρελθόντος το ένα μετά το άλλο. Μόνο που πέρα από... ναζάκια δεν προβλέπεται να κάνει κάτι παραπάνω. Ισως και μέσα στην ημέρα, τον περιμένουν να βάλει την υπογραφή του και να αρχίσει η ροή του χρήματος, έστω και του λιγότερου από αυτό που θέλει.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ