21.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ο Αντετοκούνμπο έκανε την αυτοκριτική του

Η εξαιρετική χρονιά που έκανε φέτος με τους Μιλγουόκι Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άφησε… πικρή γεύση στο φινάλε, μετά τον αποκλεισμό τους από τους τελικούς του ΝΒΑ.

Τα «ελάφια» έφθασαν μέχρι τους τελικούς της Ανατολής, αλλά αποκλείστηκαν από τους Τορόντο Ράπτορς, αν και είχαν το πλεονέκτημα έδρας. Ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «The Athletic» και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τις προσδοκίες του, από τον εαυτό του, που -όπως αποδείχθηκε- ήταν υπερβολικές.

Ο Έλληνας διεθνής στάθηκε στη μυϊκή μάζα που πρόσθεσε στο σώμα του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, γεγονός όμως που -από μόνο του- δεν τον βοήθησε να επιτύχει τους στόχους του. «Σκεφτόμουν ότι εντάξει, πήρα τρία κιλά μύες. Αδελφέ, είμαι ο πιο κυριαρχικός παίκτης στη γαμ...νη λίγκα. Απλώς θα πάω και θα κάνω γαμ...να καρφώματα... Πρέπει, όμως, να αποκτήσω και άλλες δεξιότητες. Να σκέφτομαι περισσότερο σαν γκαρντ και όχι σαν ψηλός», ανέφερε μεταξύ άλλων ο «Greek Freak», που αναμένεται τώρα να δουλέψει ακόμα πιο σκληρά -σε όλους τους τομείς- ώστε να εμφανιστεί ακόμα πιο δυνατός στο νέο πρωτάθλημα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Giannis already has his eyes on dominating next season ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NBA on ESPN (@nbaonespn) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ