14.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο… έκπληκτος Γιατράς καλωσόρισε και Νίξον

Ο Μάκης Γιατράς τα... έχασε λιγάκι με την εικόνα της ομάδας του, έχει πλέον στη διάθεσή του έναν ακόμα παίκτη και... παρηγόρησε την ΑΕΚ με ένα σημάδι της μοίρας που ενδεχομένως φέρει πανηγυρισμούς.

«Είμαι χαρούμενος που αρχίσαμε επιτέλους να παίζουμε, αν και λυπημένος που δεν υπάρχει και κόσμος, τα είπα και χθες στη συνέντευξη Τύπου. Ολες οι ομάδες δεν είναι έτοιμες ακόμα, πάντως η δική μου με εξέπληξε με το πόσο πολύ ήθελε το παιχνίδι και πώς το προσέγγισε. Επειδή είχαμε προβλήματα, όπως όλοι, είναι αλήθεια ότι με διέψευσε ευχάριστα η συνολική εικόνα. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ΑΕΚ και ίσως να είναι και γούρι αυτό το αποτέλεσμα, γιατί την προηγούμενη φορά που τη νικήσαμε στο τελευταίο ματς πριν το  τσάμπιονς λιγκ μετά πήρε το κύπελλο. Μακάρι να το ξαναπετύχει.

Οσο για τον Προμηθέα, έχω ξαναπει ότι έχουν γίνει πάρα πολλά, πάρα πολύ γρήγορα σε αυτή την ομάδα. Είμαστε ένα νέο σύνολο, μόνο με τον Αγραβάνη ουσιαστικά από πέρυσι και τους έφηβους, θα κάνουμε και φέτος τον δρόμο μας, εξάλλου ο Προμηθέας έχει χτυπήσει πολλές φορές το ταβάνι του».

Οσο για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ, ο προπονητής του Προμηθέα είπε ότι «ο Τζαμάλ Νίξον είναι ήδη μαζί μας και έτοιμος για δράση», κάνοντας επίσημη την απόκτηση του 31χρονου πλέι μέικερ ο οποίος έχει παίξει δύο φορές στο Λαύριο και πέρυσι αγωνιζόταν στη Γερμανία με τη Λούντβιγκσμπουργκ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ