16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο Άρης τρέχει μέχρι την ύστατη στιγμή (vid)

Η προσπάθεια για να καταθέσει η ΚΑΕ Άρης πλήρη φάκελο αδειοδότησης φαινόταν εξ ορισμού δύσκολη, αν όχι καταδικασμένη να αποτύχει, έστω και σε πρώτη φάση. Από τη μια πλευρά οι συσσωρευμένες οφειλές κι από την άλλη, το περισσότερο από ποτέ ασφυχτικό πλαίσιο χρόνου αφού μέχρι αύριο θα πρέπει να κατατεθεί ο φάκελος στην επιτροπή αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ. Η προσπάθεια κάποιων ομάδων να δοθεί σιωπηρή παράταση στη διαδικασία δεν βρήκε υποστηρικτές οπότε η κλεψύδρα αδειάζει αύριο.

 


Στον Άρη έκαναν το τελευταίο διάστημα με έντονους ρυθμούς προσπάθειες να φτάσουν διακανονισμούς σε πρώτη φάση με τους παίκτες του φετινού ρόστερ. Ακόμη κι αυτή η υπόθεση δεν είναι εύκολη αφού φαίνεται να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον με τον Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς.

 


Για τον Άρη μένει ανοιχτή η πιθανότητα να καταθέσει φάκελο χωρίς να τους αστερίσκους. Ο πλέον σίγουρος μοιάζει να είναι αυτός της επιπλέον εγγυητικής των 80 χιλιάδων ευρώ. Για τον Άρη, όπως βέβαια και όλες τις ΚΑΕ, η διαδικασία αδειοδότησης είναι ο δρόμος προς την επιβίωση τους. Όλα τα υπόλοιπα... έπονται αν και στην περίπτωση της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν είναι λίγα. Βασικότερη, επόμενη εκκρεμότητα είναι αυτή των οχτώ ΒΑΝ που δεν επιτρέπουν στην ΚΑΕ Άρης να κινηθεί για να συγκροτήσει την ομάδα της νέας περιόδου. Έτσι ακόμη και το θέμα του προπονητή μένει ανοιχτό...

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ