16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο Άρης με αποψιλωμένη γραμμή ψηλών στο ΟΑΚΑ

Η νίκη στη Λάρισα αποτέλεσε τονωτική ένεση, βαθμολογική και ψυχολογική για τον Άρη. Η χθεσινή συνάντηση των ανθρώπων της ομάδας με τον Σάββα Καμπερίδη που έκλεισε το θέμα προπονητή ήρθε να λειτουργήσει προς την κατεύθυνση της διατήρησης αυτού του κλίματος. Ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα οποία θα αναγκαστούν να παραταχθούν χωρίς δύο βασικούς παίκτες τους, στο κυριακάτικο (20/12, 17:00) παιχνίδι με την ΑΕΚ.

 


Ο Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς έχει υποστεί οστικό οίδημα στο γόνατο του δεξιού του ποδιού και θα απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μέχρι να γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του, σε διάστημα 10-15 ημερών. Όμως πέραν του Μαυροβούνιου, ο Καμπερίδης θα στερηθεί των υπηρεσιών και του Μίλαν Μιλόσεβιτς. Ο Βόσνιος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού ποδιού του, περιορίστηκε σήμερα σε ατομικό πρόγραμμα και τέθηκε νοκ άουτ από το παιχνίδι με την «Ένωση». Υποβάλλεται ωστόσο σε θεραπείες προκειμένου να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατό το πρόβλημα αυτό, ώστε να είναι διαθέσιμος για το ματς της δεύτερης μέρας των Χριστουγέννων (26/12, 20:00) απέναντι στον Κολοσσό στο «Nick Galis Hall».

 


Σήμερα οι παίκτες και τα μέλη της ομάδας υποβλήθηκαν στο τεστ για τον κορωνοϊό πριν την προπόνηση και ακολούθως έγινε μία προπόνηση ενώ οι παίκτες είδαν σε βίντεο τη μεθαυριανή αντίπαλο τους.

 


Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ