21.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ούτε ο Κάρι στο Λας Βέγκας για την Εθνική

Ο Λεμπρόν Τζέιμς άνοιξε το δρόμο, ο Στεφ Κάρι τον ακολούθησε. Ούτε ο σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θα δώσει το παρών στο μίνι καμπ της Εθνικής ΗΠΑ, που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στο Λας Βέγκας.

Μετά τον 33χρονο γκαρντ/φόργουορντ των Λος Άντζελες Λέικερς ακόμα ένας Αμερικανός παίκτης δεν θα βρεθεί στη διάθεση του Γκρεγκ Πόποβιτς στο προπονητικό τριήμερο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας (25-27/07). Ο λόγος για τον 30χρονο γκαρντ των «πολεμιστών», ο οποίος έγινε πρόσφατα ξανά πατέρας. Ύστερα από δύο κόρες, ο Στεφ Κάρι είδε στις αρχές Ιουλίου να γεννιέται ο διάδοχος και προτιμάει να περάσει λίγο χρόνο μαζί με την οικογένειά του, από το να πάρει μέρος στο καμπ της «αστερόεσσας».

Ο Στεφ Κάρι έχει ήδη δύο χρυσά μετάλλια σε Παγκόσμια Κύπελλα, το 2010 στην Τουρκία και το 2014 στην Ισπανία, ωστόσο δεν έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς στο Ρίο Ντε Τζανέιρο ήταν τραυματίας. Θυμίζουμε πως το μίνι καμπ θα διεξαχθεί στο «Mendenhall Center» του UNLV και αρχικά είχαν κληθεί 35 παίκτες, τους οποίους θέλει να τσεκάρει ο 69χρονος τεχνικός εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας (2019) και των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο (2020). Κανένας παίκτης δεν θα αποκλειστεί, από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, από αυτή την πρώτη συνάντηση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ