25.4 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

“Ούτε Κόμπι, ούτε Λεμπρόν. Ο Λάκι Τζόουνς” (pics, vid)

Ο Λάκι Τζόουνς είναι και πάλι στη Θεσσαλονίκη, όχι πια για τον ΠΑΟΚ αλλά για τον “αιώνιο” αντίπαλο του τον Άρη. Ο Αμερικανός έφτασε μετά τους Μπελ, Κάιζερ και Νταλό,  δείχνοντας απόλυτα συνειδητοποιημένος σχετικά με την ιδιαιτερότητα της μετακίνησης του: “Είναι μια κατάσταση που δημιουργεί νευρικότητα. Έπαιξα στον ΠΑΟΚ αλλά τώρα θα παίξω στον Άρη. Ανυπομονώ για την πρόκληση που έχω μπροστά μου και ευχαριστώ τη διοίκηση και τον κόουτς”.

 

Σχετικά με το τι μέτρησε την απόφαση του: “Έπαιξα με τον κόουτς Άγγέλου στην Πάτρα για τον Προμηθέα ενώ μεγάλο ρόλο έπαιξε και ο κόσμος. Όσες φορές έπαιξα μπροστά σε αυτόν τον κόσμο, έκανα πολύ καλά παιχνίδια. Ο κόσμος του Άρη δημιουργεί εξαιρετική ατμόσφαιρα”.

 

Τον υποδέχτηκε ο Σάββας Καμπερίδης

 

Γνωρίζοντας τους συμπαίκτες του, ο Τζόουνς είπε: “Ανυπομονώ να τους δω και να αρχίσουμε προπονήσεις. Θα έχουμε μια ομάδα που θα βγάζει ενέργεια. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες όπως ο Μποχωρίδης. Λατρεύω το παιχνίδι του. Ο ΜακΓκί και ο Κάιζερ είναι πολύ καλοί σέντερ ενώ ο Μπελ είναι αποτελεσματικός σουτέρ”.

 

Ο Τζόουνς συνέχισε λέγοντας: “Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Θα βγάζω την ενέργεια μου κάθε βράδυ για να παίρνει ο Άρης το αποτέλεσμα. Θα με βοηθήσει η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Θέλουμε να επαναφέρουμε την ομάδα στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και να προκριθούμε στους ομίλους του BCL”.

 

 

Όσο για τον ρόλο του και τις προσδοκίες του: “Θα κάνω ότι χρειάζεται η ομάδα. Θα είναι η πρώτη φορά που θα έχω γύρω μου τόσους παίκτες που παίζουν τόσο καλή άμυνα όπως κι εγώ. Ο κόουτς μου είπε ότι δεν περιμένει από εμένα να γίνω ο Λεμπρόν Τζέιμς ή Κόμπι Μπράιαντ αλλά να κάνω αυτά που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι μου”.

 

https://twitter.com/ARISBCgr/status/1027618552180826112

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ